reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Kasia dołącz do nas do [emoji485][emoji485][emoji485] reszta dziewczyn także zapraszam... [emoji5]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja na alkohol nie moge patrzec:p W sobote maz odprawial urodziny i wymieszalam wino,piwo oraz wodke. Dzien po imprezie tego bardzo zalowalam i teraz nie tykne alkoholu dlugo:p

reklama
No właśnie Kasia, dawaj [emoji485] [emoji485] [emoji485] z nami!! Ja już wracam ze sklepu, postanowiłam sobie pieszą wycieczkę zrobić jak taki ciepły wieczór:) A tak serio to mi akumulator w aucie padł [emoji23] ovarin + witb6 + olejek z wiesiolka kupiony. Jak to popije [emoji485] to dwie kreski murowane hahhaha

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dlugo bierzesz juz ovarin?

I widzisz jakas poprawe w sluzie?
Tak, faktycznie jest bardziej "mokro" :) po tabletkach ogólnie miałam dość spory problem w tym zakresie. I libido też poszło w górę. I myślę że w moim przypadku wpłynęło to też całkiem nieźle na psychikę

Tak, faktycznie jest bardziej "mokro" :) po tabletkach ogólnie miałam dość spory problem w tym zakresie. I libido też poszło w górę. I myślę że w moim przypadku wpłynęło to też całkiem nieźle na psychikę

To dobrze ze dzialaja te tabletki. Ja tez je chwale:)

Hej dolacze do was bo tez staram sie o drugie dziecko jak.narazie dupa blada....
Witamy Anika[emoji5] jakbyś coś mogła o sobie... Jak długo się starasz?
Mnie wczoraj ścięło po pierwszej lampce, zasnęła z ksiażką... [emoji23][emoji23]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej staram sie juz chyba 6 cykl i narazie nic... pierwsza ciaza byla bardzo szybko po jakos 2-3 miesiace po slubie corka juz ma 9 lat a teraz chce 2 dziecko i jak na zlosc cisza mam takiego dola pomalu ze szok... a ty ile sie starasz?

Do góry