reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej Kochane :) dla mnie święta właśnie się kończą, jutro idę już do pracy ;) całkiem spoko minęło, mam nadzieję że u Was też. Właśnie kończy mi się @, 6dc się zaczyna. Oby ten cykl okazał się szczęśliwym, chciałabym mieć styczniaka... :) buziaki!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się w 1dc. Dziewczyny, muszę się wycofać. Od maja zaczynam nową pracę, i chciałabym trochę popracować. W międzyczasie zrobię dodatkowe badania hormonalne i wyślę M na badanie nasienia. A póki co życzę Wam owocnych starań :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :) dla mnie święta właśnie się kończą, jutro idę już do pracy ;) całkiem spoko minęło, mam nadzieję że u Was też. Właśnie kończy mi się @, 6dc się zaczyna. Oby ten cykl okazał się szczęśliwym, chciałabym mieć styczniaka... :) buziaki!

Hejko dziewczyny ja już też w pracy, oj ciężko się rano wstawało[emoji24][emoji24][emoji24] jeszcze dziś po pracy jadę do mojego gina i mi zejdzie do wieczora.
Magda to super ze z pracą się udało, masz rację porobcie sobie badania teraz żeby później nie tracić czasu.
A co tam u reszty dziewczyn?

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka: oby to był szczęśliwy cykl dla nas wszystkich! :D dobre nastawienie to już spora część sukcesu :)
Monia: oj ciężko się wstawało.... I bez kawy ciężko, a u mnie w pracy się mleko skończyło [emoji33]

Kasienka: oby to był szczęśliwy cykl dla nas wszystkich! :D dobre nastawienie to już spora część sukcesu :)
Monia: oj ciężko się wstawało.... I bez kawy ciężko, a u mnie w pracy się mleko skończyło [emoji33]

Oj to problem bez mleka...ja też tylko kawę z mlekiem, innej bym się chyba nie napiła.

Oj to problem bez mleka...ja też tylko kawę z mlekiem, innej bym się chyba nie napiła.

Bez mleka jest fujka! Ale półśrodek znalazłam - zrobiłam sobie z ekspresu z tym sztucznym mlekiem. Też fujka, do końca dnia przewiduję już herbatę :D A jak tam u was pogoda dziewczynki? U mnie słoneczko!

Bez mleka jest fujka! Ale półśrodek znalazłam - zrobiłam sobie z ekspresu z tym sztucznym mlekiem. Też fujka, do końca dnia przewiduję już herbatę :D A jak tam u was pogoda dziewczynki? U mnie słoneczko!

Powiem Ci że u mnie wreszcie widać wiosnę[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Hej :-) u mnie problem ze wstawaniem pojawi się jutro ;-). Dziś jeszcze szkolnictwo ma wolne. Biegałam po całym mieście żeby kupić prezent dla chrzesnicy na chrzest.potem drukowalam CV. Trzeba szukać lepszej pracy. Teraz ostatniego czerwcu kończy mi się umowa i do września( jak dobrze pójdzie ) będę bez pracy. Dobry czas na odpoczynek od lekarzy i starań. Pogoda u nas tez niezła ale mogłoby nie wiać :-D polak zawsze znajdzie jakieś ALE

Do góry