reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej Kochane :) dla mnie święta właśnie się kończą, jutro idę już do pracy ;) całkiem spoko minęło, mam nadzieję że u Was też. Właśnie kończy mi się @, 6dc się zaczyna. Oby ten cykl okazał się szczęśliwym, chciałabym mieć styczniaka... :) buziaki!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się w 1dc. Dziewczyny, muszę się wycofać. Od maja zaczynam nową pracę, i chciałabym trochę popracować. W międzyczasie zrobię dodatkowe badania hormonalne i wyślę M na badanie nasienia. A póki co życzę Wam owocnych starań :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :) dla mnie święta właśnie się kończą, jutro idę już do pracy ;) całkiem spoko minęło, mam nadzieję że u Was też. Właśnie kończy mi się @, 6dc się zaczyna. Oby ten cykl okazał się szczęśliwym, chciałabym mieć styczniaka... :) buziaki!

Hejko dziewczyny ja już też w pracy, oj ciężko się rano wstawało[emoji24][emoji24][emoji24] jeszcze dziś po pracy jadę do mojego gina i mi zejdzie do wieczora.
Magda to super ze z pracą się udało, masz rację porobcie sobie badania teraz żeby później nie tracić czasu.
A co tam u reszty dziewczyn?

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka: oby to był szczęśliwy cykl dla nas wszystkich! :D dobre nastawienie to już spora część sukcesu :)
Monia: oj ciężko się wstawało.... I bez kawy ciężko, a u mnie w pracy się mleko skończyło [emoji33]

Kasienka: oby to był szczęśliwy cykl dla nas wszystkich! :D dobre nastawienie to już spora część sukcesu :)
Monia: oj ciężko się wstawało.... I bez kawy ciężko, a u mnie w pracy się mleko skończyło [emoji33]

Oj to problem bez mleka...ja też tylko kawę z mlekiem, innej bym się chyba nie napiła.

Oj to problem bez mleka...ja też tylko kawę z mlekiem, innej bym się chyba nie napiła.

Bez mleka jest fujka! Ale półśrodek znalazłam - zrobiłam sobie z ekspresu z tym sztucznym mlekiem. Też fujka, do końca dnia przewiduję już herbatę :D A jak tam u was pogoda dziewczynki? U mnie słoneczko!

Bez mleka jest fujka! Ale półśrodek znalazłam - zrobiłam sobie z ekspresu z tym sztucznym mlekiem. Też fujka, do końca dnia przewiduję już herbatę :D A jak tam u was pogoda dziewczynki? U mnie słoneczko!

Powiem Ci że u mnie wreszcie widać wiosnę[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Hej :-) u mnie problem ze wstawaniem pojawi się jutro ;-). Dziś jeszcze szkolnictwo ma wolne. Biegałam po całym mieście żeby kupić prezent dla chrzesnicy na chrzest.potem drukowalam CV. Trzeba szukać lepszej pracy. Teraz ostatniego czerwcu kończy mi się umowa i do września( jak dobrze pójdzie ) będę bez pracy. Dobry czas na odpoczynek od lekarzy i starań. Pogoda u nas tez niezła ale mogłoby nie wiać :-D polak zawsze znajdzie jakieś ALE

Do góry