reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hehehe to dobrze[emoji6]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Całe szczęście :) Ale nawał pracy straszny dzisiaj, masakra. Nie chce mi się jak diabli. Już jedną nogą na świętach jestem :) pierwszy rok robimy obiad u nas w domu z moimi rodzicami i siostrą, teście nie przychodzą. Trochę się stresuje czy wszystko wyjdzie dobrze. Jutro idę na zakupy przedświąteczne

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Całe szczęście :) Ale nawał pracy straszny dzisiaj, masakra. Nie chce mi się jak diabli. Już jedną nogą na świętach jestem :) pierwszy rok robimy obiad u nas w domu z moimi rodzicami i siostrą, teście nie przychodzą. Trochę się stresuje czy wszystko wyjdzie dobrze. Jutro idę na zakupy przedświąteczne

Bedzie dobrze z obiadem[emoji3] my pierwszy raz robimy bunt i nie jedziemy nigdzie[emoji23][emoji23][emoji23]

Póki co walczę z bólem zęba....niestety złamał się w niefortunnym miejscu można powiedzieć że pękł na pół i całą miazga wyszła do wierzchu co powoduje ból przy piciu i jedzeniu.
Wizyta dopiero 10tego chyba że uda mi się ublagac jakaś dentystke o wcześniejszy termin z czym jest ciężko bo są święta i terminy na Full wypełnione a poza tym ja jestem z osób panicznie bojacych się stomatologów
Na ogół zęby mam zdrowe ale jak już raz na 10 lat coś się wydarzy to już sikam że strachu jak ten sadysta dentysta będzie go wyrywal. Tak więc nie zostało mi nic innego jak cierpliwie czekać na stomatologa i modlić się żeby zrobił to możliwie najszybciej i najlagodniej gdyż odruch wymioty spowoduje zamknięcie trwałe ust skończy się na otwarciu i zamknięciu ust
...wybrałam najlepszego stomatologa w mieście. Oby opinie pokrywały się z rzeczywistoscia

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wspolczuje Ci:( Bol zeba to okropny bol i Cie rozumiem bo straszna panikara jestem tak jak Ty. No ale lepiej miec to juz za soba i nie menczyc sie z bolem.

Oj dziewczyny zajechałam sie myciem okien... Ale już takie brudne były po zimie ze nie mogłam na nie patrzeć[emoji23][emoji23][emoji23]

Oj dziewczyny zajechałam sie myciem okien... Ale już takie brudne były po zimie ze nie mogłam na nie patrzeć[emoji23][emoji23][emoji23]

To szacuneczek:) Ja olalam sprawe i nie myje okien przed swietami. Po za tym u nas pada deszcz wiec jak.

Wooow! :D ja umyłam w niedzielę jedno na próbę, ale oczywiście padało w poniedziałek więc olałam mycie :) I melduję 1dc....

Wooow! :D ja umyłam w niedzielę jedno na próbę, ale oczywiście padało w poniedziałek więc olałam mycie :) I melduję 1dc....

Przykro mi na @ ale nowy cykl nowe możliwości...[emoji5] damy radę bo my się nie poddajemy[emoji8][emoji8][emoji8]
Ja taki bunt zrobię jak wypadnie kolej żeby iść do teściów hahah :D

reklama
Ja tez pierdziele nie myje okien. Znów tylko pada. Cholerna pogoda juz po uszy tego mam. Sprzątam powoli i dziś spędziłam pół dnia na zakupach ;-). Teraz pora zainteresować się obiadem

Do góry