reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Jestem w sumie 10 dni po owu... Ale mam mieszane uczucia chodź jest masa kobiet z tego co widziałam, którym test owu pokazał wczesna ciążę... Lepiej się nie nakręcac...
Ogólnie cieszę się z wyniku bo podczas Owulacji rzeczywiście było widać od małego do większego poziomu Lh... Wiem też że po owu nie miałam takiej jasnej kreski jak na dzisiejszym...
Ale kurde nakrece się i będą jaja hehe jak @ przyjdzie [emoji23]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie cieszę się z wyniku bo podczas Owulacji rzeczywiście było widać od małego do większego poziomu Lh... Wiem też że po owu nie miałam takiej jasnej kreski jak na dzisiejszym...
Obie dziś jesteśmy nakręcone ale chyba aż tyle szczęścia jednocześnie to jest niemożliwe ;-) mój cykl tylko o 4 dni starszy ;-) andzia kiedy testujemy normalnym ciazowym?Jestem w sumie 10 dni po owu... Ale mam mieszane uczucia chodź jest masa kobiet z tego co widziałam, którym test owu pokazał wczesna ciążę... Lepiej się nie nakręcac...
Andzia zlituj się nade mną bo jak zrobię w sob zwykły test i będzie dupa to zamkną mnie w psychiatryku hehe wole udawać ze mi się dziś przewidziałoAgawid patrz punkt 10 [emoji23][emoji23]
reklama
Gdzieś nam Jadzia i Monia zginęły ;-) Andzia ciekawe co dziś w środku nocy będziesz wcinac juz nie mogę doczekać się na czwartek. Zjadlam dziś 3 paczki ...wprawiam się już na tłusty czwartek i potem był śledzik z cebula mniam hehe
Podziel się: