reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Mnie bolą dzisiaj krzyże jeszcze miałam szybki wyskok do wulkanizacji bo koło miałam przebite dobrze ze mój brat mieszka 200m ode mnie bo inaczej bym na piechotę do roboty szła
Boli mnie żołądek bo śniadania na czas nie zjadłam dopiero teraz obiad no ale to nic wezmę moje leki i może przejdzie jak sobie pomyśle dzisiaj o tych 12stu godzinach to mnie słabi

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Boziu ty dalej Jadziu te dwunastki robisz? Przecież ty się wykończysz...

Ja już 4 śniadanie jem dzisiaj i puki co nie mam problemu z przelykaniem jestem w szoku mam taki głód w rzoladku, że aż mnie ściska... I cały czas mi jest zimno [emoji300]

W ogóle takie mrozy przyszły na Niemcy... Ze ja zanim z domu wyjdę nastawiam się psychicznie na wyjście z bloku [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Został mi 1 test owu i zrobiłam. 25 dc i 2 kreski ... hmmm

Załączniki

• 15179186573551298777319.jpg
    15179186573551298777319.jpg
    528,3 KB · Wyświetleń: 37
Czyżby pokazało ciążę z tego co słyszałam to może potwierdzać ciążę... Jedna kobieta robiła właśnie po owu i od jaśniejsze do dwóch takich samych i była w ciąży...

Ja też dziś z ciekawości zrobię popołudniu... Zobaczymy [emoji16]

Przynajmniej nie będzie leżał i się kurzyl :-D to był ostatni cykl ze staraniami. Odpuszczam trochę. Nie będę patrzeć na sluz testy owu i temp. Luz bo oszaleje. Wznowienie starania w marcu/ kwietniu. Będę za Was trzymać kciuki ! :-)

Czyżby pokazało ciążę z tego co słyszałam to może potwierdzać ciążę... Jedna kobieta robiła właśnie po owu i od jaśniejsze do dwóch takich samych i była w ciąży...

Bardzo nikłe szanse ale objecalam sobie ze nie będę płakać :-). Zobaczymy czy się uda nie beczec największej beksie na mazowszu :-D Andzia rób test bo Twoje objawy są bardzo obiecujące ! U mnie ich nie ma.

Przynajmniej nie będzie leżał i się kurzyl :-D to był ostatni cykl ze staraniami. Odpuszczam trochę. Nie będę patrzeć na sluz testy owu i temp. Luz bo oszaleje. Wznowienie starania w marcu/ kwietniu. Będę za Was trzymać kciuki ! :-)
To my trzymamy kciuki kochana żeby był ten teścik zwiastujący ciąże[emoji8]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo nikłe szanse ale objecalam sobie ze nie będę płakać :-). Zobaczymy czy się uda nie beczec największej beksie na mazowszu :-D Andzia rób test bo Twoje objawy są bardzo obiecujące ! U mnie ich nie ma.
No kupię sobie dziś tesciki owu zrobię koło 16:00 zobaczymy jaka Kreseczka wyjdzie potem wam pokaże.. No zobaczymy [emoji4] będę robić codziennie do 26 dc.. Powiem Ci aga,że ogólnie nic się że Mną takiego nie dzieje szczególnego także też mam wątpliwości... No ale zobaczymy [emoji3]
Do później [emoji10][emoji10]

Do góry