reklama
jadzia715
Fanka BB :)
A nie za wcześnie na test?Jadziu w sobotę będzie 25 dc [emoji4]
I też uważam tak jak ty, co ma być to będzie... [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Andzia369
Jak owulka była w 12 dc powinno już być coś widać [emoji4] normalnie robię 14stego lutego.. Ale że idę na karnawal w sobotę to zrobię tak ino żeby zobaczyć czy już coś będzie widać może wyjść lub może być za wcześnie tak jak mówisz. No ale z kuli tego karnawału lepiej zrobić [emoji4]
jadzia715
No to trzymam kciuki za wasze testowanie no i Moni: -) a gdzie reszta dziewczynek gdzie Pola gdzie Ewcia?
Ja wzięła się za odkurzanie jak mnie dół brzucha rozbolal to lepiej nie mówić nie wiem kiedy ostatni raz tak bolał albo tak szybko efekt aromka albo nie wiem aż nie powiem gdzie go czuje boli strasznie zaraz wezmę nospe nie będę się mordować
Ja wzięła się za odkurzanie jak mnie dół brzucha rozbolal to lepiej nie mówić nie wiem kiedy ostatni raz tak bolał albo tak szybko efekt aromka albo nie wiem aż nie powiem gdzie go czuje boli strasznie zaraz wezmę nospe nie będę się mordować
Andzia369
A ja mam takie ciche przeczucie ze dupa blada hehe [emoji39]
Jasne Jadziu weź sobie coś przeciwbólowego po co się mordować [emoji4] reszta dnia będzie chociaż lżejsza bez tego bólu [emoji10]
Jasne Jadziu weź sobie coś przeciwbólowego po co się mordować [emoji4] reszta dnia będzie chociaż lżejsza bez tego bólu [emoji10]
reklama
Podziel się: