reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dziewczynki ja miałam 1500 objawów a i tak kupa z tego poczekamy zobaczymy na spokojnie :-*:-* za wszystkie trzy dziewczynki trzymam kciuki

Andzia który w sobotę będzie Twój dc?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadziu w sobotę będzie 25 dc [emoji4]

I też uważam tak jak ty, co ma być to będzie... [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak owulka była w 12 dc powinno już być coś widać [emoji4] normalnie robię 14stego lutego.. Ale że idę na karnawal w sobotę to zrobię tak ino żeby zobaczyć czy już coś będzie widać może wyjść lub może być za wcześnie tak jak mówisz. No ale z kuli tego karnawału lepiej zrobić [emoji4]

tez będę testować w sob to będzie 29dc. No chyba ze mnie zaleje. A dziś juz coś mnie jajnik klul

No to trzymam kciuki za wasze testowanie no i Moni: -) a gdzie reszta dziewczynek gdzie Pola gdzie Ewcia?
Ja wzięła się za odkurzanie jak mnie dół brzucha rozbolal to lepiej nie mówić nie wiem kiedy ostatni raz tak bolał albo tak szybko efekt aromka albo nie wiem aż nie powiem gdzie go czuje boli strasznie zaraz wezmę nospe nie będę się mordować

" kto nie walczy ten nie niańczy "

A ja mam takie ciche przeczucie ze dupa blada hehe [emoji39]
Jasne Jadziu weź sobie coś przeciwbólowego po co się mordować [emoji4] reszta dnia będzie chociaż lżejsza bez tego bólu [emoji10]

A u mnie dalszy ciąg plamien na brązowo. I jajnik dziś trochę dokucza. Będzie po zawodach. Nie będę robić testu bo juz czuje ze nie ma na co liczyć. Andzia a jak u Ciebie :-D

U mnie stara bida nic nowego hehe [emoji23]

Agawid myślisz że okres dostaniesz??

reklama
Do góry