reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Przynajmniej nie będzie leżał i się kurzyl :-D to był ostatni cykl ze staraniami. Odpuszczam trochę. Nie będę patrzeć na sluz testy owu i temp. Luz bo oszaleje. Wznowienie starania w marcu/ kwietniu. Będę za Was trzymać kciuki ! :-)
Ja mam cykl z iui ale bez temperatur i testów tak ciazowych jak i owu: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Aga Andzia a sprawdzcie dziewczynki czy wam się mocz pieni hehe nie no na serio podobno jak jest bhcg w moczu to mocz się pieni :-)

Niestety mam dwunastki i długo jeszcze będą chociaż moja kabina niebawem wyjeżdża do Maroka to zanim to nastąpi ruszamy z kolejnym projektem a niestety każdy nowy projekt to są opóźnienia nowe stoły nowe tablice nowe wszystko i niestety trzeba się tego nauczyć a to zajmuje około miesiąca póki nie znajdą nam obsady na 3 zmianę to będziemy w takim systemie pracować. Ale póki mam plany związane z rozrodem to mogę ciągnąc hehehe a później się okaże co i jak
W razie nie udanej inseminacji umówiłam się dopiero na 23.06.2018 do specjalisty z kliniki z Krakowa a przyjmuje w Tarnowie prywatnie także sobie poczekam

Z tym pienieniem się moczu też to słyszałam ale jakoś nie zwracałam na to uwagi bo to chyba się jeszcze z soda oczyszczona robi... Ja tam wyprobuje te testy owu jak już i zobaczę co i jak [emoji16] dam później znać [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety mam dwunastki i długo jeszcze będą chociaż moja kabina niebawem wyjeżdża do Maroka to zanim to nastąpi ruszamy z kolejnym projektem a niestety każdy nowy projekt to są opóźnienia nowe stoły nowe tablice nowe wszystko i niestety trzeba się tego nauczyć a to zajmuje około miesiąca póki nie znajdą nam obsady na 3 zmianę to będziemy w takim systemie pracować. Ale póki mam plany związane z rozrodem to mogę ciągnąc hehehe a później się okaże co i jak
W razie nie udanej inseminacji umówiłam się dopiero na 23.06.2018 do specjalisty z kliniki z Krakowa a przyjmuje w Tarnowie prywatnie także sobie poczekam

Jadziu zamęczysz się... Ty masz być silna i wypoczęta! A co to za lekarz.... ja jeżdże do kraka do gina

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

No zrobilam i oto mój wynik [emoji6]
1517930698-2b94746c11b6626c-aaaaaa.jpeg

Są bardzo podobne [emoji4] testów jest 5 takze z kazdym dniem bede powtarzać [emoji4]

reklama
Do góry