reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hehe ja na kolacje zjadłam dwa schabowe... Jak nigdy.. Ciężko mi kakao przełknąć o tej godzinie a tu schabowe.... Mam nadzieję że w Nocy już nie będę wstawac tak mnie rzoladek teraz boli masakra... Cały czas mi się odbija [emoji55] [emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ps. Też rano jadłam paczki jak córe w locie wiozlam do szkoly tak mi się chciało ale takiego z kremem [emoji7]

A ja wciągnęłam 1 z wiśnia 2 z adwokatem i 3 z jabłkiem. Ależ mniam było :-D sto lat pączków nie jadłam bo nie przepadam hehe

Jadziu zamęczysz się... Ty masz być silna i wypoczęta! A co to za lekarz.... ja jeżdże do kraka do gina

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
A ten lekarz to Dr. Przybycien jeden z lepszych w osiaganiu wyników ciąży zastanawiam się nad jeszcze jednym Tarnowa w miedzy czasie może się skuszę do Niego na kwiecień póki co zostaje mi czekać . Dzisiaj aromek bo już jest 3dc wróciłem z pracy szybko zjadlam płatki idę się podmyc i na wyrok śpię do oporu. W pracy nie bardzo mam kiedy używać telefonu.

Kochane póki są inseminacje cisne ile mogę kasy bo jest mi potrzebna na te zasrane stymulacją i zabieg a później sfolguje w razie czego pociągną chorobowym gdyby mi się coś działo.

Buziaczki kochane a za nasze dwie bohaterki z dwoma kreskami owulacyjnymi mocno trzymam kciuki oczy miś nie zamykają buziaczki.moje skarby sliczne: -*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Cześć Jadziu śpij dobrze kochana! Odpoczywaj... Oby twoje starania i znoje nie poszły na marne... Mocno wierzę w twoje dwie kreski niebawem!

Co do tych owulacyjnych... Serio serio [emoji3] trosze przymykam oko na nie... Naprawdę nie chcę się rozczarować... Może się uda może nie uda to pokaże ciążowy w sobotę lub wtorek.

Tempke mam wporzadku... Pomiar zrobiony [emoji6] i.klade się jeszcze dopiero przed 5 [emoji4] do potem dziewczynki [emoji8]

Hehe ja na kolacje zjadłam dwa schabowe... Jak nigdy.. Ciężko mi kakao przełknąć o tej godzinie a tu schabowe.... Mam nadzieję że w Nocy już nie będę wstawac tak mnie rzoladek teraz boli masakra... Cały czas mi się odbija [emoji55] [emoji4][emoji4]

Ja nie mogę patrzeć na pieczarki i kawę :-D

Dzień dobry dziewczyny[emoji6]
Ja dalej bezobjawowo mam w tym cyklu...niby testuje 14 ale żadnych objawów nie mam.... Ehhh

reklama
Dzień dobry dziewczyny[emoji6]
Ja dalej bezobjawowo mam w tym cyklu...niby testuje 14 ale żadnych objawów nie mam.... Ehhh

Ale ja tez niee mam objawow Monia!! [emoji3]
Test owulacyjny wczoraj miałam dwie czerwone krechy popołudniu a dziś rano zrobilam z ciekawości i ta druga była słabsza [emoji3] także wiesz tempke co miesiąc mam do okresu aż 37 z kawałkiem... Czekamy czekamy [emoji7]

Do góry