reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Witajcie kochane u mnie święta po rodzinie także w domku mało co byłam, ale jestem zmęczona... Pojedzone?? Bo ja tak! Agawid to wyglada na owulke

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pewne wątpliwości dotyczące testow owu i owulacji. Brałam clo 2x1 i od 12dc robie testy owu. 12dc i 13 dc była 1 kreska. 14 i 15 dc były już 2 kreski ale ta druga blada. (14dc lepsza niz 15dc. )Od 15dc mam mega dużo śluzu a'la kurze białko, temp skoczyła do 37.5 i jajniki pykaja. Dziś 16 dc i to samo co wczoraj tylko temp 37.1. Testu nie zrobię bo mi się jak na złość skończyły. Organizm wysyła znaki ze jest ok a test ? Hmmm ale co by nie było to po Mężu poskakać warto :-D :-D tylko ile razy żeby nie przesadzić :-D
Kochana ja mam tak samo więc uznalam najmocniejsza kreskę z owulacyjnego za dzień owulacki i tyle białko kurze miałam ale 11dc nie możliwe żebym wtedy miała owulacje bo ja na owulacje mam libido wysokie [emoji23] tak więc możliwe ze masz tak jak ja pik lh jest taki krótki ze ciężko wyłapać go testem akurat jak robiłeś mogło być albo przed albo po piku jeśli czujesz się na owulacje to super to czekamy a po clo napewno ja masz bo co by nie mówić clo ja wywołuje ja miałam 1x od 3dc do 7dc wiec pól z Twojej dawki.
Trzymam mocno kciuki za owoce tego skakania. U mnie w okresie okolowoulacyjnym było po dwa razy dziennie....mam zakwasy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kochana ja mam tak samo więc uznalam najmocniejsza kreskę z owulacyjnego za dzień owulacki i tyle białko kurze miałam ale 11dc nie możliwe żebym wtedy miała owulacje bo ja na owulacje mam libido wysokie [emoji23] tak więc możliwe ze masz tak jak ja pik lh jest taki krótki ze ciężko wyłapać go testem akurat jak robiłeś mogło być albo przed albo po piku jeśli czujesz się na owulacje to super to czekamy a po clo napewno ja masz bo co by nie mówić clo ja wywołuje ja miałam 1x od 3dc do 7dc wiec pól z Twojej dawki.
Trzymam mocno kciuki za owoce tego skakania. U mnie w okresie okolowoulacyjnym było po dwa razy dziennie....mam zakwasy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jadziu jesteś niesamowita hehe :-D ale mnie rozbawiłas. Czyli jeszcze musze skakać bo zakwasów brak hehe gin radził żeby się kochać co drugi dzień żeby wojownicy byli prężni i mocni. Ale mnie się ostatnio chce codziennie :-D

Dziewczyny zastanawiam się czy brać dziś luteine. Mam 17dc a sluz plodny obserwuje od 15-16 dc. Boje się ze mi luteina zablokuje owu. Testy nadal mi wychodzą ze słabą druga krecha. Mam cykle długie 33-38. Ale też niedomaga mi progesteron.

Dziewczyny zastanawiam się czy brać dziś luteine. Mam 17dc a sluz plodny obserwuje od 15-16 dc. Boje się ze mi luteina zablokuje owu. Testy nadal mi wychodzą ze słabą druga krecha. Mam cykle długie 33-38. Ale też niedomaga mi progesteron.
Luteina zatrzyma owulacje weź po niej

reklama
Słaba kreska na owulacyjnym teście oznacza negatywny test musi być taka sama lub mocniejsza niz kontrolna

Do góry