reklama
moniabat
Fanka BB :)
Jadziu, my dzisiaj jedziemy do teściów[emoji26][emoji26] wczoraj moją rodzinę odwiedziliśmy... strasznie szybko te Święta mijają... ja co prawda do pracy dopiero za tydzień ale już mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] także współczuję że Ty już jutro
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Cześć Dziewczyny :-) juz za Wami tęsknilam. Zagadalam tu, ale było cichutko ;-) Wigilia która urządzalam u siebie podobno udana. Pisze tak pozytywnie, bo nawet teściowa była zadowolona wczoraj turne po rodzinie a dziś jadę do teściów ;-)
moniabat
To dobrze że wszystko się udało i że goście zadowoleni[emoji5]
Mi najbardziej szkoda że nie ma śniegu... byłoby bardziej świątecznie i przytulnie[emoji5]
Mi najbardziej szkoda że nie ma śniegu... byłoby bardziej świątecznie i przytulnie[emoji5]
moniabat
Słońce i pogoda jak na Wielkanoc... [emoji16][emoji16]
reklama
Dziewczyny mam pewne wątpliwości dotyczące testow owu i owulacji. Brałam clo 2x1 i od 12dc robie testy owu. 12dc i 13 dc była 1 kreska. 14 i 15 dc były już 2 kreski ale ta druga blada. (14dc lepsza niz 15dc. )Od 15dc mam mega dużo śluzu a'la kurze białko, temp skoczyła do 37.5 i jajniki pykaja. Dziś 16 dc i to samo co wczoraj tylko temp 37.1. Testu nie zrobię bo mi się jak na złość skończyły. Organizm wysyła znaki ze jest ok a test ? Hmmm ale co by nie było to po Mężu poskakać warto tylko ile razy żeby nie przesadzić
Ostatnia edycja:
Podziel się: