reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dzień dobry dziewczyny [emoji5] Jadziu 2 dni to już z górki[emoji5] ja też już wstałam... kawkę robię i muszę pomyśleć co jeszcze mi potrzeba na Święta i takie tam pierdołki bo jak mi za godzinę przywiozą małego i jeszcze mój to już nic nie zrobię.... [emoji5]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzięn dobry kochane też wstaje[emoji4][emoji4] wczoraj pakowałam dzieciom prezenty i brakło mi papieru [emoji23][emoji23] no cóż dziś zaś do sklepu... lecę budzić dzieciątka [emoji8][emoji8] buziaki

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :-) dzis troche pospalam i szykuje się na Wigilie szkolna ;-) Jadziu u mnie też ♡ wczoraj. Zobaczymy niebawem efekto specjalne :-D po tym clo i duphaston i luteinie mam problem z suchościa... musze ratować się hydrovagiem i zobaczymy jak będzie szło dalej

Cześć Dziewczyny :-) dzis troche pospalam i szykuje się na Wigilie szkolna ;-) Jadziu u mnie też ♡ wczoraj. Zobaczymy niebawem efekto specjalne :-D po tym clo i duphaston i luteinie mam problem z suchościa... musze ratować się hydrovagiem i zobaczymy jak będzie szło dalej
To Ty bierzesz i clo i dupka i luteine na raz?u mnie nie będzie szalu to mój wykres
1513939408-bea154e05d56bc96-aaaaaa.png

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jadziu nie wszystko na raz biorę. Clo potem dupka lub luteine ;-) efekt taki ze Total suchość
No ale dupek to sztuczny prg a luteina naturalny i w jakich ilościach to bierzesz i jak długie masz cyklem i od którego dnia bierzesz luteine lub dupka?

Agawid suchość jest tylko po clo ;-) tez to miałam plus mega mdłości i uderzenia gorąca ledwo wycierpialam od 3 do 7dc: -/ w tym cyklu nie brałam ale na suchość my z mężem stosujemy feminum activ bo po nim nie mam infekcji

No ale dupek to sztuczny prg a luteina naturalny i w jakich ilościach to bierzesz i jak długie masz cyklem i od którego dnia bierzesz luteine lub dupka?

Dupka brałam kiedyś 2x1 od 17 dc (moje cykle mają 33-36 dni) przez 10 dni. Potem gin zmienił mi na luteine i biorę 2x1 przez 14 dni. Dużo lepiej po luteinie bo nie mam plamien brązowych przed i po @ a cykle w miarę równe po 33dni.

reklama
Agawid suchość jest tylko po clo ;-) tez to miałam plus mega mdłości i uderzenia gorąca ledwo wycierpialam od 3 do 7dc: -/ w tym cyklu nie brałam ale na suchość my z mężem stosujemy feminum activ bo po nim nie mam infekcji

Mnie gin zlecił conceive plus bo on dodatkowo wspomaga zapłodnienie. Plemniki mają łatwiejsza droge. Dodatkowo ten preparat nie powoduje infekcji i nie przeszkadza plemnikom. Gin kazał uważać z tymi poślizgiami, podobno wiele źle działa na wojowników ;-).

Do góry