Cytruskowo
Zaciekawiona BB
To co w końcu to dobrze czy źle ? Bo sa dwie sprzeczne odpowiedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co w końcu to dobrze czy źle ? Bo sa dwie sprzeczne odpowiedzi
Wiadomo o co chodzi , ja nie chce żeby ktos mi diagnozę przez internet ustalał. Bardziej sie chciałam dowiedzieć czym to jest spowodowane i czy to normalne, to moja pierwsza ciąża I jestem w tym temacie naprawdę zielona. Niestety do ginekologa uda mi sie pojsc prawdobnie dopiero za tydzień, także stad moje pytanie , bo kogo się poradzić jak nie Was kobitki.Wiele kobiet na początku odczuwa lekkie bóle. Jeśli nie są bardzo silne, nie towarzysza temu inne objawy, np. plamienia to raczej nie masz się czym martwić [emoji6] nikt Ci diagnozy przez internet nie postawi.
Wiadomo o co chodzi , ja nie chce żeby ktos mi diagnozę przez internet ustalał. Bardziej sie chciałam dowiedzieć czym to jest spowodowane i czy to normalne, to moja pierwsza ciąża I jestem w tym temacie naprawdę zielona. Niestety do ginekologa uda mi sie pojsc prawdobnie dopiero za tydzień, także stad moje pytanie , bo kogo się poradzić jak nie Was kobitki. [emoji56][emoji56][emoji3059]
Trzeci test w ogóle czy trzeci tego samego dnia?
Dodawałam prędzej moje dwa testy ? Proszę poczytać. Pierwszy w srode, drugi w czwartek, a trzeci dzisiaj. Troszke bezsensu robić 3 testy tego samego dnia .
Nie wiem jestem nowa i jeżeli mnie interesuje dany temat do obserwuje go od samego początku do końca dziękujęNie każda użytkowniczka śledzi wszystkie tematy od samego początku
Co sądzę? Że jesteś w ciąży.
Wygląda obiecujacoZobacz załącznik 1290136
Dzisiaj zrobilam trzeci test I tak to wygląda. Co sądzicie?