reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

To i ja melduję dzisiejszy sukces: Julek po raz pierwszy siknął sobie na trawkę. Bo miał taką blokadę, że jakoś nie chciał. No i też ze 3 czy 4 komplety ubrań nosiliśmy.
Fajna książka o sprawach pieluszkowo-nocnikowych: Pożegnanie z pieluchami
Ja zakupiłam z myślą o wychowaniu bezpieluchowym, ale jest w niej mnóstwo przydatnych informacji co do tradycyjnego treningu nocnikowego. Podczytuję w wolnych chwilach (najczęściej przy karmieniu).

reklama
Kurcze zapomnialam o tym, bo do tej pory uzywalam majtek po Maksiku. Takich malutkich, to nic ze chlopiece, ale typowo dziewczece chce jej pokupowac jak juz zakuma na dobre :-):-)

Nie no ja tylko tak pytam.Pracowalam przy prodikcji bielizny i wiem co i jak wiec trzeba prac i to obowiazek nie tylko dla dzieci ale i nasze!

Magda a ta ksiazka to ma wersje elektroniczna czy nie.Bo tu nie kupie a nie wiem kiedy w Pl bede.

Jak dla mnie świetna bo dotyczy też wychowania bezpieluchowego maluchów. To jedyna taka książka w PL.
Mogę ci pożyczyć do przejrzenia wkrótce, bo kończę. Na dłuższe czytanie niestety nie, bo myslę, że będę do niej zaglądała. Ale jak ci się spodoba, to możesz sobie kupić.
Vici - nie ma wersji elektronicznej chyba. Zresztą ona dopiero co wydana.

Zeby nie zapeszcyc, moze mi sie nie przyda. Dzis caly dzien na dzialce i Majcik chyba zajarzyla bo zaczela wolac "si" nawet kupke zawolala ale tez "si".
Od 3 dni ubieram jej tylko pampa do spania, nawet do samochodu nie ubieram.
Przez caly dzien posikala sie 2 razy, raz przed sklepem a drugi tatusiowi na kolanka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Wiec wszystko idzie ku dobremu, mam nadzieje :sorry2:

U nas dzis tylko mycie podlog bylo :-D ale to nic tlumacze,ze tatus sie zajmowal i nie dopilnowal a potem imprezka z % i kicha .Ale nawet zasikane majtki mi nie wadza i podloga tez nie :-D wytrze sie :yes:

A dzis Majcik szla z ciocia na spacer, a ja po wczorajszej imprezie bylam wykonczona wiec ubralam jej na dwor pampa. I za nim wychodzilismy to jeszcze zawolala siku i zrobila do nocnika a nie do pampa.
Tylko zeby pogoda sie poprawila to bedziemy dalej trenowac na dworku.

reklama
Gratuluję sukcesów, dziewczyny!
My zaczynamy na serio w czwartek.
Ale chyba mnie zmotywowałyście do tego, żeby po południu już dzisiaj popróbować.

Do góry