reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

rybcia super ... muze przyznac ze jestem pod wrazeniem :)
u nas ciagle pielucha ale chyba na dzniach zaczne ja puszczac po domu w samych majteczkach .... a nocnik niestety to najgorszy wrog .... a smoczek to najlepszy przyjaciel do spania (ale to nie ten watek :-) )

reklama
Musze moja Dominikę pochwalić że dziś o 2 w nocy mnie obudziła bo chciała kupkę.
I jak ją posadziłam na nocniczek kupka była zrobiona.
A siusianie na dworze to jest najlepsza zabawa dla Domisiastej
Wczoraj pędziłyśmy cały dzień na dworze i chyba z 5 razy Dominika podlewała krzaczki.

No Inguch też uwielbia siusiać na trawkę - w niedzielę nawet sama kucnęła i nasiusiała tylko nie zdjęła sobie majteczek i legginsów:baffled: A jaka była zadowolona:tak:
Oczywiście w tym czasie była pod opieką tatusia i podobno mu nawet mówiła, że chce siusiu ale biedaczek niedosłyszał:wściekła/y:

Och ten tatuś
Będziesz chyba musiała tatusia dać do laryngologa coby dziecko słyszał że chce siusiu.
A moja Dominika to jest aparatka nie do podrobienia właśnie załatwia się na miseczkę dziewczyn do zabawy.
Normalnie polewke z niej mam.A już ją raz przesadziłam na nocnik.
Ale ona swoje i robi do miseczki.
I co ja mam zrobić z tą moją latoroślą

No ladnie :-) ale i tak ogromne gratki.U nas powoli zaczynamy znowy nauke.mam nadzieje ,ze do wakacji bedzie juz w miare :yes:

Mi na szczęście nie przeszkadza ta pieluszka w nocy.
Bo zdarza się tak że jest zakładana jedna i ta sama pieluszka na 4 noce.
A pampki jak kupiłam na początku marca to jeszcze mam z 6 szt.Z 56szt w opakowaniu.

reklama
No super u nas idzie tego sporo jeszcze,ale juz powoli go bede oduczac(jak sie uda oczywiscie)Teraz go wysadzam a na weeckend ruszamy a moze nawet wczesniej:-)Najwyzej obleje pol chalupy heheh

Do góry