reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

A ja nadal żyję nadzieją, że żłobkowianki to za mnie załatwią ;p

vici - trzymam kciuki

reklama
dziekujemy za zyczenia :) chybapodzialaly bo wczoraj przed myciem posadzilam mala na nocnik (po 30 minutach latania bez pampka) i nie dosc ze siedziala bez problemu to jeszcze narobila do niego :) znowy byly owacje :) ale mala z pewna niechecia patrzyla na pelny nocnik ... mam nadzieje ze to na nia nie wplynie negatywnie :) ale w zien ciagle odpuszcamy sobie nocnikowanie -nic na sile :)

vici mam nadzieje ze to pierwszy krok w dobrym kierunku - powodzenia
joaska panie w zlobku moga zdzialac cuda ... pogadaj tylko z nimi czy powinnas to kontynuowac w domu
rybcia Domninika to juz super kuma o co chodzi z tym sikaniem ... brawo :)

Witajcie !
Piszę po raz pierwszy tutaj. Niestety u nas z nocnikowaniem jest różnie co prawda codziennie coś tam ląduje :-Dale to tylko dlatego, że przy każdej zmianie pampersa sadzam na nocnik na szczęście nie protestuje i wie mniej więcej o co chodzi. W zasadzie to poczekam jeszcze miesiąc i mam zamiar zdjąć pieluchę w ogóle i wtedy zobaczymy. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Joaska ja tez tak mysle:tak: u mojej koleżanki podziałało:tak: Weronika chyba wszytskiego się w źłobku nauczyła:tak:
Krysia witaj na forum!
I zyczymy powodzenia w nocnikowaniu;-)

reklama
Ja to mam zamiar wziasc sie za Majke od poniedzialku, bo Maksika nie bedzie. Ale sa dwa warunki
1. wspolpraca Mai
2.brak lenia
o nawet 3 sie znalazl. a moze pojade z Maksem do babci jak mi odbije. NO ale on niechce z nami jechac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry