reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Normalnie co wątek to więcej śmiechu
Dominika dziś w Realu na zakupach wołała si si czyli siku
Więc do niej mówię rób myszko w pampersa bo nie mam nocnika i do toalety teraz nie pójdziemy.
I myślałam że zrobiła a tu w domu niespodzianka pampers suchy i jak ją posadziłam na nocniku to dopiero zrobiła siusiu.
Dominika dziś w Realu na zakupach wołała si si czyli siku
Więc do niej mówię rób myszko w pampersa bo nie mam nocnika i do toalety teraz nie pójdziemy.
I myślałam że zrobiła a tu w domu niespodzianka pampers suchy i jak ją posadziłam na nocniku to dopiero zrobiła siusiu.
Rybcia_21
Wiem że jest niezdrowe
Ale nie pójdę z Dominiką do WC w markecie
sama nie chodzę a co dopiero z dzieckiem
Ale nie pójdę z Dominiką do WC w markecie
sama nie chodzę a co dopiero z dzieckiem
Rybcia_21
Kochana na narciarza Dominika wcale nie zrobi siusiu
A teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he
A teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he
NO wlasnie. Darek gdzie obraczki szampan muzyka. Dziewczyny gdzie kwiaty r, prezenty, ryz . Tu sie wodka leje strumieniami a was nie maA teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he
Rybcia_21
woloszki już lecę na tą wódeczkę
Ryżem też posypie
Ryżem też posypie
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
ja tez ja tez chce hehehehhe
Co do nocnika to wczoraj cos odwalilo(w dobrym tego slowa znaczeniu)Victorowi.Nie bylo mnie i Jacek zmienial pieluche a maly uciekl i zesikal sie na swoj dywan.Tatus mu pokazal nocnik i mowi tu robimy siiiiiiiiiiiiiii.Wieczorem przygotowuje malego do spania a on mi z golym tylkiem ucieka bierze nocnik i siada,przy czym mowil siiiiiiiiiiiii.Ale sie zdziwilam bo Jacek mi tego nie opowiadal.Co Victor wstal to mowilam ubieramy pampka a on buch na nocnik.,Co prawda tyl na przod ale mu tak bylo wygodnie:-)Oczywiscie nic nie zdolal zrobic ale siedzial pol godzMoze niebawem bedzie siiiiii na nocnik.Bede kula zelazo poki gorace
Co do nocnika to wczoraj cos odwalilo(w dobrym tego slowa znaczeniu)Victorowi.Nie bylo mnie i Jacek zmienial pieluche a maly uciekl i zesikal sie na swoj dywan.Tatus mu pokazal nocnik i mowi tu robimy siiiiiiiiiiiiiii.Wieczorem przygotowuje malego do spania a on mi z golym tylkiem ucieka bierze nocnik i siada,przy czym mowil siiiiiiiiiiiii.Ale sie zdziwilam bo Jacek mi tego nie opowiadal.Co Victor wstal to mowilam ubieramy pampka a on buch na nocnik.,Co prawda tyl na przod ale mu tak bylo wygodnie:-)Oczywiscie nic nie zdolal zrobic ale siedzial pol godzMoze niebawem bedzie siiiiii na nocnik.Bede kula zelazo poki gorace
Podziel się: