reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Normalnie co wątek to więcej śmiechu
Dominika dziś w Realu na zakupach wołała si si czyli siku
Więc do niej mówię rób myszko w pampersa bo nie mam nocnika i do toalety teraz nie pójdziemy.
I myślałam że zrobiła a tu w domu niespodzianka pampers suchy i jak ją posadziłam na nocniku to dopiero zrobiła siusiu.
Dominika dziś w Realu na zakupach wołała si si czyli siku
Więc do niej mówię rób myszko w pampersa bo nie mam nocnika i do toalety teraz nie pójdziemy.
I myślałam że zrobiła a tu w domu niespodzianka pampers suchy i jak ją posadziłam na nocniku to dopiero zrobiła siusiu.
Rybcia_21
Wiem że jest niezdrowe
Ale nie pójdę z Dominiką do WC w markecie
sama nie chodzę a co dopiero z dzieckiem
Ale nie pójdę z Dominiką do WC w markecie
sama nie chodzę a co dopiero z dzieckiem
Rybcia_21
Kochana na narciarza Dominika wcale nie zrobi siusiu
A teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he
A teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he
NO wlasnie. Darek gdzie obraczki szampan muzyka. Dziewczyny gdzie kwiaty r, prezenty, ryz . Tu sie wodka leje strumieniami a was nie maA teraz suwaczek pokazuje jak byś dziś wzięła ślub he he

Rybcia_21
woloszki już lecę na tą wódeczkę
Ryżem też posypie
Ryżem też posypie
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a

Co do nocnika to wczoraj cos odwalilo(w dobrym tego slowa znaczeniu)Victorowi.Nie bylo mnie i Jacek zmienial pieluche a maly uciekl i zesikal sie na swoj dywan.Tatus mu pokazal nocnik i mowi tu robimy siiiiiiiiiiiiiii.Wieczorem przygotowuje malego do spania a on mi z golym tylkiem ucieka bierze nocnik i siada,przy czym mowil siiiiiiiiiiiii.Ale sie zdziwilam bo Jacek mi tego nie opowiadal.Co Victor wstal to mowilam ubieramy pampka a on buch na nocnik.,Co prawda tyl na przod ale mu tak bylo wygodnie:-)Oczywiscie nic nie zdolal zrobic ale siedzial pol godz

Podziel się: