reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tabletki na podtrzymanie ciazy :(

Mój syn jest bardzo dobrym dzieckiem (tzn. grzecznym) Ja mogę cały dzień przeleżeć w łóżku (wstając na śniadanie, obiad i kolację no i przewinąć małego muszę) a on się sam bawi, często przyjdzie do mnie się przytulić, poleżeć i pogadać. Ma teraz taki super okres, że powoli zaczyna słowa układać więc jest ekstra.

reklama
Dzięki dzięki. Każdemu życzę takiego aniołka jakim jest mój syn. Wiadomo jak każde dziecko rozrabia i ma swoje gorsze dni ale patrząc ogólnie i porównując do innych dzieci jest bardzo grzeczny i rozumny.
mitaginka ja właśnie boję się trochę jak Wiktor zareaguje na drugie dziecko w domu. On jest na razie jeden, rozpieszczany przez nas i przez dziadków (jedyny wnuczek jak na razie), wszystko kręci się wokól niego a tu niedługo nie będzie już w centrum zainteresowania.... Do niego jeszcze nie dochodzi to, że mama ma dzidzi w brzuchu, olewa to centralnie. No ale mam nadzieję, że moje obawy są bezpodstawne i nie będzie zazdrosny o maluszka.

klaudusia wiesz, może na początku będzie troszkę zazdrosny, bo to będzie jednak dla niego calkiem nowa sytuacja, ale z czasem będzie się opiekował młodszym rodzeństwem, bronił itd. :)))

w nocy pobolewał mnie brzuch jak na @- tak skurczowo
teraz jest nawet ok, tylko że mam montażystów od drzwi przesuwnych i jest męczący hałas :/

a Ty klaudusia jak dzisiaj?

Ja noce ogólnie to mam spokojne, bez skurczy i twardnienia z czego ogromnie się cieszę. Dziś też mniej skurczy, czasami brzuch pobolewa jak na @ ale jest na prawdę dobrze.
Dziś w nocy obudziły mnie kopniaki maluszka! Walił jak opętany dziś :-D

w nocy pobolewał mnie brzuch jak na @- tak skurczowo
teraz jest nawet ok, tylko że mam montażystów od drzwi przesuwnych i jest męczący hałas :/

a Ty klaudusia jak dzisiaj?

Mitaginka podobno nie może tak pobolewac brzuch.mi tak powiedzieli że jak na okres ból to trzeba się zgłaszać do lekarza.takze na koniec ciąży tak boli i na poczatku ale nie w środku;/

Twardy zgadzam się z Tobą. Mi ginka powiedziała, że takie bóle jak na @ to mogą oznaczać początek poronienia albo przedwczesny poród więc jeśli boli tak np. przez godzinę cały czas to mam się pakować i lecieć do szpitala ale jeśli przechodzą to leżeć w łóżku i nie wstawać.

reklama
wiem, Dziewczyny, ale mój lekarz o tym wie :( jestem pod jego stałą obserwacją. Biorę leki, zmian w szyjce nie mam, a te bóle to mam już od prawie dwóch miesięcy...

Do góry