reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

Dzięki dziewczyny.
Anna. A miałas rację z tym wzrostem :tak:. Jest na 10 centylu, nie wiem jak ja to przeoczyłam...co nie zmienia faktu, ze waga to cinizna...

Aguś, już się zalogowałam. Przykro mi, ale zgapię po Tobie i też bedę zapisywać jego wykresy :-D.

reklama
Ale, ale zapomniałam dodać coś najważniejszego....mam przecudnego synka:tak::-), jest słodki, kochany, uwielbia sie przytulać i rzadko płacze...nie wyobrazam sobie, by miałby być inny.
Jest MEGA ZDOLNIACHĄ i obiecał mi, ze bilans dwulatka wyjdzie lepiej :-)
Kocham Cię synku

Wiola jestes cudowna mama! Az mi lzy nalecialy do oczu. Szymon jest wielkim szczesciarzem, ze ma taka swietna mame. Tak trzymac!:-)

Och tak my mamy wcześniaków musimy mieć dużo siły. a najgorsze jest porównywanie naszego dziecka z innymi. moja koleżanka która urodziła w tym samy miesiącu co ja ale o terminie ciągle mówi do mnie" a moja córka to zrobiła to i tamto .."
a twoja . moja nie, to ona zdziwiona ;/;/;/ ach ... :crazy:

Sorki ale dziwna ta Twoja kolezanka jakas.. Wiadomo, ze wczesniaka przez pierwsze co najmniej 2 lata nie porownuje sie rozwojow do dzieci urodzonych w terminie! grrr

Wiolu a ja powiem że synio Ci pięknie rośnie. Z takiej kruszynki już taki wielki urósł :tak: I zobaczysz że jeszcze będzie z niego kawał chłopa, choć dla Ciebie już na zawsze pozostanie taką kruszynką ;-)

!!!!!!!!!!!! OJ oj oj oj oj a nasze maleństwa to jak się urodziły to ile ważyły??? a nasze maleństwa to pokonały co niejedno o czasie urodzone!!! ja mam też tę samą schizę że patrze czasem na Jasia jak na 8 miesięczne dziecko a to BŁĄD. Nasze niunie mają tyle co korygowany wiek i jak ktoś twierdzi inaczej to jest w wielkim błędzie!! Wiolu Szymek to bohater który wyrośnie na dużego szczęśliwego chłopaka :-) I Jasio też.
całuje

reklama
Och tak my mamy wcześniaków musimy mieć dużo siły. a najgorsze jest porównywanie naszego dziecka z innymi. moja koleżanka która urodziła w tym samy miesiącu co ja ale o terminie ciągle mówi do mnie" a moja córka to zrobiła to i tamto .."
a twoja . moja nie, to ona zdziwiona ;/;/;/ ach ... :crazy:
a z tą panią nie spotykamy się już :-))))))))))))))))) do szczęścia nam nie potrzebna!!!!! mam na myśli koleżanką z dzieckiem o terminie!!!

Do góry