reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

reklama
My dziś byliśmy u neurologa w ICZMP i myślałam o Was, bo pisałaś że wy tez dziś macie umówiona wizytę...
Duuuużo zdrówka dla Szymonka, trzymajcie się :)*

...

PS. Kiedyś straszenie zdjęciem ciotki skutkowało, może trzeba postraszyć choróbsko

Sylwuś, on prawie na każdego widok się uśmiecha...nie pomoże...a do tego jak bym mu pokazała Ciocię Sylwię (tak bardzo ciepłą osobę), to pewnie z miejsca by się zakochał :):)

MoniaN, tak mięliśmy byc w ICZMP, ale niestety...kolejna wiayta dopiero na 5.06 :-(.

Dziesiejsza noc w miarę. Bez gorączki, ale większość czasu na rękach...
Już wcale na oczy nie patrzę :no:...

Szymon po kontroli i jest ok.
Antybol ma wybrać do niedzieli...

Agatko dla mnie, to jesteś "wielka"...nawet nie chcę myśleć, jakie masz urwanie głowy przy dwóch chorych maluchach :no:.

reklama
Tak jak zawsze, mały przy każdej infekcji nabywa nowe zdolności, tak i teraz się postarał i postanowił troche posiedzieć :-D:-D:-D...

Pierwsze siedzenie mamy za soba...mama czuje dumę w paluchach :-D:-D
fotki 006.jpg

Do góry