reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

reklama
Oj tam. Ja zawsze uważałam, że pasztet.

Zaraz zmykam, bo za 1,5 godz ruszamy do Łodzi. Muszę sprawdzić czy wszystko mam spakowane. Mam Nadzeję, że to ostatni raz.

witam moja karolinka raczkuje juz miesiac zaczeła 20 lutego gdy maiał 6 mi 8 dni wieku korygowanego. sama stabilnie i posto siedziec oraz wstawac 15 marca czyli 7 m wk, teraz zabiera sie do chodzenia trzymajac sie mebli co idzie za tym milion guzów, rehabilitacje nam zaraz zmienili z 2 dni w tygodniu na 1 co 2 tygodnie. z tym ze ja od poczatku codziennie poswiecałam czas na cwiczenia. karolinka wazy dzis 7 kg ma 11 miesiecy a zabkow nie widac. generalnie rozwija sie jak normalne dziecko urodzone w terminie, a nikt nie dawal jej szans na przezycie!!! pozdrawiam wszystkie mamy wczesniaków naprawde wiara w nasze szkraby czyni cuda!!!

Doris, wiesz, ze masz mały "cud" w domku??? :)
Wcześniactwo to loteria, już się o tym przekonałam. Cieszę się, ze Karolinka tak super sobie radzi :):)
Szymon też zacznie, ale wiem, ze on musi mieć troszkę więcej czasu...

Monia juz piszę jak po wizycie.

A więc, siatkówka po laserze ok, nie odkleja się i to juz było ostatnie badanie dna oka, uff...
Ale,....no właśnie, czemu musi być zawsze jakieś ale??? Zeby nie było tak różowo, to Szymon ma minusową wadę :(
Ponoć -2 i -3, ale pisze ponoć, bo krople, które miał dziś wprowadzane do oczek bardzo fałszują wynik. Dlatego lekarka mnie uspokoiła i kazała przyjechać na zbadanie wady za pół roku, wtedy będzie ona wiarygodna.

Wioluś, oby to był tylko błąd odczytu spowodowany działaniem kropli
oby oby
ja sobie nie wyobrażam dziecka z aparatami i jeszcze w okularach..

reklama
Do góry