reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

reklama
Wiolu mnie też było bardzo miło poznać ciebie osobiście, może jeszcze kiedyś uda nam się spotkać ;-)

Szymonek jest tak fajniutkim, uśmiechniętym malcem, aż ciężko uwierzyć, że ma niedosłuch i mam ogromną nadzieję, że ta wada wzroku to błędny odczyt, życzę wam tego z całego serca.

Szymuńku kochany, wszystkiego, wszystkiego najlepszego, kochanie!Dużo zdrówka i słoneczka w zyciu:)Oby ten rok był pełen samych dobrych wieści i ogromnych postepów:)Całuski dla Ciebie, dzielniacho kochany i łaskotki w piętki:)

Szymciu ciotka ostatnio za czesto nie bywa....aledołącza sie do życzeń!!!! wszystkiego co najlepsze!Wiolu kochanie dacie rade-najważniejsze jak już mówiłas jest wzrok i słuch który trzeba wspomóc! Szymek da rade i ty też! u nas jeszcze wszystko przed nami na razie siatkówka siedzi za miesiac kontrola badanie słuchu mamy w lipcu- mimo ze przesiew wyszedł norma to panimi powiedział ze tak na prawde nie wiadomo jak słyszy ...wiec sama nie wiem jak bedzie ale wazne by choctroche było a to BARDZO WIELE!patrząc na to ile szkraby przeszły! głowa do góry!

reklama
Dziekuję za wszystkie życzonka w imieniu Szymonka (nawet nie czuje kiedy rymuje hehe).
Teraz patrząc, ten rok szybko minął, nawet czas szpitala wydaje się krótszy niz był...ale gdy sobię pomyśle, ze teraz był dzień radości, a rok temu nie wiedziałam czy będzie w ogóle żył...ech, wiecie, ze to nie dzieci...to cuda sa nasze :tak:

Do góry