reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam przyjaciolki

reklama
Witam.

Ja też miałam przyjaciółki na różnych etapach swojego życia - ale jak się coś skończyło np. liceum to jakoś drogi się rozchodziły
a od kilku lat mieszkam w innym mieście i nie umiem się odnaleźć
praca i dom

nie należę też do otwartych ludzi i trudno mi zawierać znajomości - nawet z sąsiadami

i miewałam takie przyjaciółki, które były wtedy jak ja im byłam potrzebna :/

teraz niby też mam, ale każdy ma swoją pracę, swój dom, swoje obowiązki i tak są to przyjaciółki raz na kilka miesięcy :(

czy mozna do was dolaczyc???

Edysiek witaj!

hm,tamat przyjaciolka,jakby mozna bylo o tym dozo pisacccc:rofl2:

tak podczytuje ten temat,i mozna by sie troche rozpisac,co nie dziewczyny...:nerd:
jakos teraz,czy to przez te czasy tak trudno o przyjazn???:-p

Zyta jasne :tak:
Tylko tutaj coś mały ruch i to od dawna. No ale jak cos popiszemy to może ktoś dołączy.

Ja chyba teraz mam więcej koleżanek w sieci niż w realu, bo ja to raczej mało towarzyska jestem :-p

Edysiek pisze:
Ja chyba teraz mam więcej koleżanek w sieci niż w realu, bo ja to raczej mało towarzyska jestem
p.gif
:-D:-D:-Dpodobno i ja jestem malo towarzyska,ale to raczej podobno:-p:-p:-p
u mnie jest ten problem,ze przyjaciele to sa jak cos potrzebuja:-phm moja odmowa traktowana jest jako ze niby jestem nietowarzyska:-D:-D:-D
hmmmm,ale jak ktos mi zdradzi jakis sekret ma to jak w dobrym banku:-p

Zytka czemuby nie z chęcią poczytam, a może i mi przyjdzie jakaś refleksja to napiszę

Edysiek
to tak jak ja, czasem wolałabym się zamknąć w pokoju i nie wychodzić, jakoś nie lubię spędu ludzi, a jak już tam ktoś jest kto mi zalazł za skórę, to wolę się wymigać

widze,ze watke na nowo rozkwita ,ciesze sie :happy:
i witam nowe mamuski ;-)
mamcia kopa lat,witaj co u ciebie ??
Edysiek widze nowy avatarek..:-)

Edysiek pisze:
Zyta jasne
yes2.gif

Tylko tutaj coś mały ruch i to od dawna. No ale jak cos popiszemy to może ktoś dołączy.
dzieki:tak:
maly ruch??hm jak zaczniemy pisac...:szok:;-):tak::-)
do_ti pisze:
Edysiek to tak jak ja, czasem wolałabym się zamknąć w pokoju i nie wychodzić, jakoś nie lubię spędu ludzi, a jak już tam ktoś jest kto mi zalazł za skórę, to wolę się wymigać
do_ti to tak jak ja...:tak:chociaz czasami tak dla odmiany lubie zaszalec ze znajomymi;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaszaleć :)
dobry pomysł
byle nie za często
kiedyś kilka razy w roku spotykałyśmy się z kumpelami w domu lub w jakiejś knajpie
czasem i faceci nam towarzyszyli
plotki i ploteczki
było wesoło
ale od jakichś 2 lat się coś popsuło - tak jak między kobietami trochę zgrzytu, niedopowiedzenia, obrażanie... fochy :)
i się rozwaliło

choć ja to już przepowiadałam jak widziałam, że te sytuacje coraz częsciej się powtarzają

szkoda

reklama
do_ti pisze:
ale od jakichś 2 lat się coś popsuło - tak jak między kobietami trochę zgrzytu, niedopowiedzenia, obrażanie... fochy :)
i się rozwaliło

choć ja to już przepowiadałam jak widziałam, że te sytuacje coraz częsciej się powtarzają

szkoda
a ja sie zastanawiam czy istnieje przyjazn miedzy kobietami??????????????????:szok:;-):-)
a jak sa to chyba trwaja bardzo krotko i trodno by to nazwac przyjaznia;-)
bardzo bym chciala sie mylic w tej kwesti:tak::tak::tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry