Edysiek
odkrywca
Mamcia witaj :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno i ja jestem malo towarzyska,ale to raczej podobnoEdysiek pisze:Ja chyba teraz mam więcej koleżanek w sieci niż w realu, bo ja to raczej mało towarzyska jestem
dziekiEdysiek pisze:Zyta jasne
Tylko tutaj coś mały ruch i to od dawna. No ale jak cos popiszemy to może ktoś dołączy.
do_ti to tak jak ja...chociaz czasami tak dla odmiany lubie zaszalec ze znajomymi;-)do_ti pisze:Edysiek to tak jak ja, czasem wolałabym się zamknąć w pokoju i nie wychodzić, jakoś nie lubię spędu ludzi, a jak już tam ktoś jest kto mi zalazł za skórę, to wolę się wymigać
a ja sie zastanawiam czy istnieje przyjazn miedzy kobietami??????????????????;-):-)do_ti pisze:ale od jakichś 2 lat się coś popsuło - tak jak między kobietami trochę zgrzytu, niedopowiedzenia, obrażanie... fochy
i się rozwaliło
choć ja to już przepowiadałam jak widziałam, że te sytuacje coraz częsciej się powtarzają
szkoda