reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
witam czy moge się przylaczyc jestem w UK(anglii) i nie mam tu zadnej kolezanki urodzilam tutaj corke i jestem sama z narzeczonym nie mamy tu nikogo z kim mozemy pogadac o wszystkim tak jak mielismy przyjaciol w polsce
Edysiek
odkrywca
Witaj eve19 ! Pisz co Ci leży na sercu. Co prawda ostatnio mało z nas tutaj zagląda, ale może akurat wątek sie odżywi. Ja na razie mam mało czasu, bo w pracy młyn. A po za tym mamy piękną zimę, śniegu co najmniej do kolan. Wczoraj jak byłyśmy na spacerku tośnieg skrzypiał pod nogami. Taką zimę kocham
eve witaj !!
doskonale cie rozumiem,bo jak my wyjechalismy z Polski,to tez na poczatku nie bylo do kogo buzi otworzyc,tylko ja,maz i nasze dzieciaczki..ostatnio tutaj troche pusto sie zrobilo,ale moze watek na nowo ozyje,jak tylko masz czas i ochote to pisz !!!
doskonale cie rozumiem,bo jak my wyjechalismy z Polski,to tez na poczatku nie bylo do kogo buzi otworzyc,tylko ja,maz i nasze dzieciaczki..ostatnio tutaj troche pusto sie zrobilo,ale moze watek na nowo ozyje,jak tylko masz czas i ochote to pisz !!!
R
rikapa
Gość
halo, halo ??? dziewczyny gdzie się podziałyście?? co słychać???
R
rikapa
Gość
czy już nikt tutaj nie zagląda??
czy już nikt tutaj nie zagląda??
ja jestem ,
R
rikapa
Gość
no i chwała Tobie za to bo myślałam że wątek umarł :-)
no na pewno nie zaglada tutaj nikt za czesto..ale jak my bedziemy pisaly,to moze i reszta dolaczy ;-)cichutko tutaj ostatnio..mam nadzieje,ze niebawem to sie zmienino i chwała Tobie za to bo myślałam że wątek umarł :-)
reklama
Trzeba jakis temat zapodac ;-) u mnie ostatnio na topie bunt dwulatka
mala mi sie walnela wczoraj na glebe przed basenem,histeria byla bo nie chciala do auta wsiasc...w ogole ostatnio wszystko krzykiem wymusza ,rano sie budzi od razu wrzeszczy a do niedawna grzeczniutko sobie siedziala w lozeczku i gadala do misia ;-)
Poza tym...oszalalam na punkcie orbitreka i planuje zakupic ;-) trzeba troche popracowac nad sylwetka do wiosny ,i wyczytalam tez ,ze jest to super wynalazek poprawiajacy samopoczucie a ostatnio one u mnie marne,wiec jak codziennie sie troche(!) zmecze to moze rzeczywiscie poczuje sie lepiej?
Pozdrawiam Was tu wszystkie i milego weekendu :-)
mala mi sie walnela wczoraj na glebe przed basenem,histeria byla bo nie chciala do auta wsiasc...w ogole ostatnio wszystko krzykiem wymusza ,rano sie budzi od razu wrzeszczy a do niedawna grzeczniutko sobie siedziala w lozeczku i gadala do misia ;-)
Poza tym...oszalalam na punkcie orbitreka i planuje zakupic ;-) trzeba troche popracowac nad sylwetka do wiosny ,i wyczytalam tez ,ze jest to super wynalazek poprawiajacy samopoczucie a ostatnio one u mnie marne,wiec jak codziennie sie troche(!) zmecze to moze rzeczywiscie poczuje sie lepiej?
Pozdrawiam Was tu wszystkie i milego weekendu :-)