reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

magda2416 nie martw sie napewno sobie poradzisz :) a na kiedy masz termin? chyba podobnie do mojego pod koniec listopada....

reklama
witam czy moge się przylaczyc jestem w UK(anglii) i nie mam tu zadnej kolezanki urodzilam tutaj corke i jestem sama z narzeczonym nie mamy tu nikogo z kim mozemy pogadac o wszystkim tak jak mielismy przyjaciol w polsce ;)

Witaj eve19 ! Pisz co Ci leży na sercu. Co prawda ostatnio mało z nas tutaj zagląda, ale może akurat wątek sie odżywi. Ja na razie mam mało czasu, bo w pracy młyn. A po za tym mamy piękną zimę, śniegu co najmniej do kolan. Wczoraj jak byłyśmy na spacerku tośnieg skrzypiał pod nogami. Taką zimę kocham :)

eve witaj !! :tak:
doskonale cie rozumiem,bo jak my wyjechalismy z Polski,to tez na poczatku nie bylo do kogo buzi otworzyc,tylko ja,maz i nasze dzieciaczki..ostatnio tutaj troche pusto sie zrobilo,ale moze watek na nowo ozyje,:tak:jak tylko masz czas i ochote to pisz !!!:tak:

reklama
Trzeba jakis temat zapodac ;-) u mnie ostatnio na topie bunt dwulatka :cool:
mala mi sie walnela wczoraj na glebe przed basenem,histeria byla bo nie chciala do auta wsiasc...w ogole ostatnio wszystko krzykiem wymusza ,rano sie budzi od razu wrzeszczy a do niedawna grzeczniutko sobie siedziala w lozeczku i gadala do misia ;-)

Poza tym...oszalalam na punkcie orbitreka i planuje zakupic ;-) trzeba troche popracowac nad sylwetka do wiosny ,i wyczytalam tez ,ze jest to super wynalazek poprawiajacy samopoczucie a ostatnio one u mnie marne,wiec jak codziennie sie troche(!) zmecze to moze rzeczywiscie poczuje sie lepiej?

Pozdrawiam Was tu wszystkie i milego weekendu :-)

Do góry