reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

widze,ze nie tylko ja nie mam ostatnio czasu aby tu zagladac.....no tak,zaczela sie szkola i przybylo obowiazkow.u nas jest problem z matmatyka,ten przedmiot mojej corce nie lezy w ogole,codziennie jest placz i zgrzytanie zebami,nie mam juz na nia sily.syn wraca ze szkoly zadowolony,nawet zadania z checia robi,jak juz jakies ma do zrobienia,ale trzeba z nim siedziec.odkad zaczela sie szkola,to czas tak szybko mi ucieka,ze szok...wy tez tak macie?
rikapa co z malutka?lepiej juz?zdrowka dla niej
Justyna slodka jest ta twoja mala,a co chwycila na swoje pierwsze urodziny?
milego wieczorku :))

reklama
Justyna śliczna ta Twoja córcia! A jak tam impreza? Dużo gości miałaś? Mnie taka duża czeka za 1,5 roku na komunię Angeli.
Madlen ja też nie mogę się jakoś przyzwyczaić i ciągle brakuje mi czasu. Marzą mi się długie zimowe wieczory, kiedy można posiedzieć i poczytać jakąś wciągającą książkę.

Rita wstaje rano i mnie budzi że do przedszkola idziemy :-) uwielbia chodzić. Panie są super widać że z powołania :-)

reklama
HEj dziewczyny u nas dzis piekna pogoda az zyc sie chce :))) Mala szleje w brzuszku az wszystko boli...Kacperek w szkole :)) a mama odpoczywa ;)

Do góry