reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam przyjaciolki

widze,ze nie tylko ja nie mam ostatnio czasu aby tu zagladac.....no tak,zaczela sie szkola i przybylo obowiazkow.u nas jest problem z matmatyka,ten przedmiot mojej corce nie lezy w ogole,codziennie jest placz i zgrzytanie zebami,nie mam juz na nia sily.syn wraca ze szkoly zadowolony,nawet zadania z checia robi,jak juz jakies ma do zrobienia,ale trzeba z nim siedziec.odkad zaczela sie szkola,to czas tak szybko mi ucieka,ze szok...wy tez tak macie?
rikapa co z malutka?lepiej juz?zdrowka dla niej
Justyna slodka jest ta twoja mala,a co chwycila na swoje pierwsze urodziny?
milego wieczorku :))

reklama
Justyna śliczna ta Twoja córcia! A jak tam impreza? Dużo gości miałaś? Mnie taka duża czeka za 1,5 roku na komunię Angeli.
Madlen ja też nie mogę się jakoś przyzwyczaić i ciągle brakuje mi czasu. Marzą mi się długie zimowe wieczory, kiedy można posiedzieć i poczytać jakąś wciągającą książkę.

Rita wstaje rano i mnie budzi że do przedszkola idziemy :-) uwielbia chodzić. Panie są super widać że z powołania :-)

reklama
HEj dziewczyny u nas dzis piekna pogoda az zyc sie chce :))) Mala szleje w brzuszku az wszystko boli...Kacperek w szkole :)) a mama odpoczywa ;)

Do góry