reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

reklama
cześć dziewczyny! wreszcie mam czas żeby napisać :biggrin2: praca super :biggrin2: bardzo jestem zadowolona :biggrin2: przeprowadziłam się w czasie kiedy mnie tu nie było :biggrin2: mała chodzi do przedszkola i jest szczęśliwa jak nigdy :-D ja trochę mniej bo jak już wleci do sali to nawet się ze mną nie żegna :biggrin2:

Rikapa super wieści! Napisz coś o tym nowym mieszkaniu. Fajnie, że ta nowa praca Ci się podoba. Super, że córcia dobrze się czuje w przedszkolu. No a my cóż musimy jakoś oswajać się, że te nasze pociechy tak szybko rosną.
Moja Angela też szczęśliwa, bardzo jej się podoba w 1 klasie, lepiej niż w zerówce. Ja już byłam we wtorek na zebraniu.

Dziewczyny gdzie jesteście? Wiem, że to początek roku szkolnego i trochę obowiązków doszło ale napiszcie coś. No i ta pogoda, okropna. U nas wieje i pada, już chyba jesień przyszła.
Angela dalej zadowolona ze szkoły. Tylko 1 raz mieli zadanie do domu ( a robiliśmy 2 godziny ) więc oby tak dalej.

hej u nas w miarę Adrian ok zadowolony na razie zadania domowe ma prawie codziennie ale łatwe więc sobie radzi.Nie mam na nic czasu bo w sobotę mamy mszę na roczek Mai i od razu robimy jej urodzinki.

cześć kochane ja też za bardzo nie mam na nic czasu jeszcze mała mi się rozchorowała ma strasznie wysoką temperaturę jestem załamana

reklama
Do góry