reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

ja już się przyzwyczaiłam że sierpień przeważnie jest chłodny mało ciepłych dni
Edysiek a jak Twoja Angela reaguje na pójście do szkoły?

reklama
Justyna 1980 a to różnie, czasem mówi że wcale nie chce iść do szkoły. Ale mam nadzieję, że tylko tak mówi. Czasem wydaje mi się że brakuje jej koleżanek. No bo u nas zerówka jest w podstawówce, więc dzieci będę te same, tylko pani inna. Dlatego nie boję się, bo ze szkołą już jest oswojona tylko teraz dojdzie trochę więcej obowiązków. Czas pokaże jak to będzie. A Twój Adrian ?

Edysiek super że Angelika już zna szkołę u nas niestety nie ma zerówki w podstawówce.Co prawda z paroma osobami chodził do przedszkola więc całkiem obco chyba nie będzie sie czuł.Ale jak to wyjdzie to zobaczymy.Mąż się martwi że sobie nie poradzi bo to takie chucherko-mały chudy na bilansie lekarka nawet sprawdzała czy sie mieści w siatkach centylowych :-D

Ech dziewczyny wy się martwicie o szkołę a ja się martwię o przedszkole :-( jak malutką zostawię na cały dzień od razu to czy sobie poradzi :-( ech niby ona uwielbia dzieci ale co innego zostawić ją na godzinkę a co innego na cały dzień :-( chyba ja bardziej przeżywam jej pójście do przedszkola niż ona sama :-D

Rikapa spokojnie jeśli tylko Ritka jest przyzwyczajona do tego ze zostaje z innymi ludźmi niż tylko z rodzicami to powinno być dobrze.Zresztą często dzieci mniej przeżywają takie rozstania niż rodzice

Rikapa nie martw się o córcię, na pewno spodoba jej się w przedszkolu. Tylko, nie pokazuj jej że ty się boisz, bo wtedy może się przestraszyć.
Ja jestem teraz w Bolesławcu na Święcie Ceramiki. To znaczy ja z Angeliką jestem, a mężuś odpoczywa na rybach. Wczoraj byliśmy na koncercie Patrycji Markowskiej, a Angelika zaliczyła bungee i koniki, dzisiaj dalsza część atrakcji :)

Edysiek fajnie masz ja cały weekend chodzę do pracy :-( po 12 godzin grrr chyba zwariuje a mała z mężem będzie siedzieć w domku :-) może pójdą do botanika :-)

reklama
witam sie z kawka,za oknem deszcz,czyli normalnie......a mialam dzisiaj isc zapisac sie do szkoly na nowy rok,chyba jednak sobie odpuszcze.

Do góry