reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

reklama
Hej dziewczyny jak wam dzionek leci? Ja musze przyznac ze jeszcze w szlafroku siedze :) pogoda nie za bardzo zreszta zapowiadaja caly tydz. deszczu :/

hej wszystkim :-) wczoraj byłam na bb ale jakoś nie chciało mi się nic pisać chyba przez tą pogodę :-/ dzisiaj zapowiadają deszcz i przez cały weekend co za lato :-D od wczoraj na diecie jestem :-)

Hej dziewczyny witam przy kawce :) ciezka noc mam za soba :/ ciagle sie budzilam i potem zasnac nie moglam :( rikapa trzymam kciuki za diete :), zycze milego dnia mimo beznadziejnej pogody :/ i uwazajcie na siebie dzis jest PIATEK 13!

Witam i ja! Piję już 2 kawę dzisiaj, do jakaś zamulona jestem. To przez tą pogodę, niby ciepło, ale pochmurno i tak jakoś brzydko. Wczoraj też cały dzień strasznie duszno było a pod wieczór była burza. Mam nadzieję, że jutro nie będzie lało, bo mamy imprezkę zakładową:-). Co prawda pod dachem, ale to taka duża drewniana wiata więc lepiej niech nie pada. Już 2 lata z rzędu mamy tam zabawy (takie z orkiestrą) i zawsze jest fajnie. Cieszę się, bo ciężki tydzień za mną więc przyda się odreagować;-).
Rikapa życzę dużo wytrwałości w diecie ( bo mi zawsze tego brakuje, wytrzymuję kilka dni i koniec).
Mamcia ja tam nie wierzę w pecha i piątek 13, jak ktoś ma mieć pech to i tak go będzie miał, a tym bardziej jak będzie w niego wierzył. Najważniejsze jest pozytywne myślenie :):-D

kurcze co za pogoda cały dzień pada dzieci już dostają białej gorączki a ja zaraz wyjdę z siebie.
Rikapa życzę wytrwałości w diecie.Jaką stosujesz? Znaną czy sama sobie skomponowałaś?

ja sie tylko melduje.wracam w piatek,a po weekendzie siadam do kompa z duza kawa i nadrabiam wszystkie zaleglosci,obiecuje.pozdrawiam

Madlen79 czekamy z niecierpliwością.
Imprezka się udała, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Do domu wróciliśmy po 2. A dla mnie i mężulka to tym bardziej była okazja do świętowania, bo dzisiaj mamy 7 rocznicę ślubu.
U nas na razie pogoda znośna, wczoraj też było ładnie. Ale podobno od jutra ma już być brzydko. Mi to na razie nie robi różnicy, bo i tak prawie cały dzień spędzam w pracy. Ale dla dzieciaczków to by się przydało jeszcze trochę tej pogody, chociaż do końca wakacji.

reklama
Do góry