reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Witam i ja! Od dzisiaj już pracuję normalnie, więc i czasu będę mieć w końcu trochę więcej. Już wolę moje 2 zmiany, ale za to stały rytm. U nas dzisiaj słoneczko, chociaż w nocy była porządna burza.

reklama
:-) cześć Wam witam się i ja po trzech dniach w pracy :crazy: mam dość a jutro idę do nowej pracy na dwa dniu i później na jeden do swojej, jeden do nowej , jeden do swojej , niedziela w nowej i poniedziałek , wtorek w swojej zwariuję chyba :rofl2::rofl2:

rikapa no to super ze wszystko sie uklada :) . U nas dzisiaj leje jak z cebra :/ nawet pies na dwor nie chce wyjsc a mi sie chce spac....

Rikapa to super, że wszystko idzie po Twojej myśli. Życzę wytrwałości w diecie.
U nas nie ma deszczu, ale pogoda już nie ta. Coraz zimniej się robi, szczególnie w nocy, tylko patrzeć jak zaczna się przymrozki. A ja jeszcze muszę na ogródku porobić, ogarnąć go trochę. No i przydało by się kupić trochę cebulek kwiatów i powsadzać, żeby na wiosnę było ładnie. Wczoraj byłam na zakupach. Kupiłam Angeli trochę ciuszków (2 pary spodni, rajtuzki, kapcie, piżamę). Myślę, że już wszystko będzie miała do szkoły, bo buty kupiłam jej wcześniej.
Justyna a Ty masz już całą wyprawkę dla Adriana skompletowaną ? A Kacper chodzi do przedszkola?

hej u nas zimno Adrian trochę pobył na podwórku i siedzi w domu
Rikapa super że praca się podoba mam nadzieję że Cię przyjmą
Edysiek niby wszystko mam dla Adriana ale podobno we wrześniu dostaniemy listę to pewnie trzeba będzie coś dokupić.Ale podstawy czyli książki przybory buty to mam.A Kacper nie chodzi do przedszkola chcieliśmy go teraz dać ale byłby problem z zaprowadzaniem bo szkoła i przedszkole to dwa różne miejsca a nie mamy auta żeby na szybko zajechać.

hej dziewczyny,tak piszecie o szkole...juz niedlugo sie zacznie,moje zaczynaja we wtorek,az sie boje o mojego syna,czy diabel maly nic glupiego nie wymysli,bo o core to jestem spokojna.dzisiaj ide do szkoly po bluzy szkolne,bo juz zamowilam wczesniej,a w sobote po buty czarne i szare spodnie,innych rzeczy nosic nie moga,tylko szkolny mundurek,ale podoba mi sie to bo bynajmniej nie ma rewii mody w szkole.plecaki maja jeszcze z zeszlego roku,tylko musze je wyprac,no i reszte dostaja ze szkoly.i znowu sie zacznie,ja juz moje zaczynam klasc wczesniej spac,zeby potem nie bylo problemu zeby wstac,tak sie rozbestwily przez wakacje,ze teraz trzeba je naprostowac.
a co do diety,ja zaczynam od wrzesnia,w wakcje nie lubie,bo wiadomo,grill,piwko ale za tydzien biore sie za siebie..moze ktoras dolaczy,we dwie zawsze razniej.

hej dziewczyny,tak piszecie o szkole...juz niedlugo sie zacznie,moje zaczynaja we wtorek,az sie boje o mojego syna,czy diabel maly nic glupiego nie wymysli,bo o core to jestem spokojna.dzisiaj ide do szkoly po bluzy szkolne,bo juz zamowilam wczesniej,a w sobote po buty czarne i szare spodnie,innych rzeczy nosic nie moga,tylko szkolny mundurek,ale podoba mi sie to bo bynajmniej nie ma rewii mody w szkole.plecaki maja jeszcze z zeszlego roku,tylko musze je wyprac,no i reszte dostaja ze szkoly.i znowu sie zacznie,ja juz moje zaczynam klasc wczesniej spac,zeby potem nie bylo problemu zeby wstac,tak sie rozbestwily przez wakacje,ze teraz trzeba je naprostowac.
a co do diety,ja zaczynam od wrzesnia,w wakcje nie lubie,bo wiadomo,grill,piwko ale za tydzien biore sie za siebie..moze ktoras dolaczy,we dwie zawsze razniej.

Mi tez sie podoba to ze sa mundurki :)

reklama
A u nas nie ma mundurków, a szkoda. Przynajmniej nie byłoby marudzenia przy ubieraniu, że to brzydkie, albo nie takie. Madlen ja chętnie dołączę, bo mi samej też jakoś ciężko się zmobilizować i wymiękam po kilku dniach.

Do góry