reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

justyna1980 a ta moja dieta to taka trochę samowolka :-D ale weszłam dziś na wagę i z 94 mam 92 kg więc jupi......

Edysiek wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-)

reklama
Dzięki dziewczyny ! Nie świętowaliśmy jakoś specjalnie, wspólna kolacja z piwkiem i tyle.
g040.gif

Po pracy wyskoczyliśmy na zakupy do hipermarketu
a080.gif
i dość późno wróciliśmy, ale trzeba było zapasy uzupełnić Kupiłam Angeli plecak do szkoły (tornistra nie chciała) i myślę, że już ma cała wyprawkę. Teraz jeszcze jakieś ciuszki trzeba pokupować. Pantofelki z wiosny oczywiście za małe i trzeba nowe.
Rikapa gratuluję sukcesów, tak trzymaj!

Edysiek a ja niedawno wróciłam do domciu załatwiłam mieszkanie(wynajem) jupi mała w końcu będzie miała własny pokoik tak się cieszę jak uzbieram 1000 zł to się wprowadzimy :-) będzie ciężko ale mam nadzieję że damy radę ( nie mamy wyjścia) no i jak dobrze pójdzie to zmienię pracę bo dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i jestem dobrej myśli :-)

rikapa to super, trzymam kciuki aby wszystko sie udalo :). u nas sloneczko i mam nadzieje ze tak zostanie :) Znowu sie wzielam za pranie malych ubranek :) jak ja uwielbiam te male sukieneczki :) normalnie nie moge sie napatrzec :)

Rikapa ja też trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli i mieszkanie i praca. To dobrze jak dziecko ma swój pokój i własny kąt, no bo i rodzice wtedy odpoczywają i mają trochę więcej swobody;-). Na pewno dasz radę. My mamy gdzie mieszkać, ale ciągle się remontujemy. Teraz mężowy robi łazienkę, dopiero niedawno zaczął i jeszcze długo to potrwa:-(.
Mamcia a u nas pogoda popsuła się, normalnie zrobiła się jesień. Mam nadzieję, że to chwilowe. Pamiętam jak ja się cieszyłam z tych maluśkich ubranek, wydaje mi się że to tak niedawno było, a to już prawie 7 lat:tak:.

hej u nas jesiennie wiatr okropnie wieje
Rikapa trzymam kciuki żeby wszystko Ci się udało
Mamcia ja też na początku miałam manię kupowania typowo dziewczęcych ubranek ale to chyba zrozumiałe po dwóch chłopcach

Dziewczyny no prawie się udało dostałam telefon że od poniedziałku na tydzień próbny do pracy jak się sprawdzę to na stałe nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :-)

reklama
U nas dzisiaj jesieni ciąg dalszy, mam wrażenie że lato bezpowrotnie się skończyło:-(.
Rikapa, to super z tą pracą, trzymam kciuki by dobrze poszło.

Do góry