reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

raczkuje tak od ósmego m-ca a przy meblach chodzi już tak przeszło miesiąc ale właśnie przez to nie mam chwili spokoju bo cały czas chodzi za mną i ciągnie za spodnie.Może jak zacznie chodzić normalnie to coś się zmieni.Pamiętam że chłopcy byli spokojniejsi w tym wieku.

No, moj maly to mial swoje drogi :) Witam z rana :)

reklama
mamcia10:-) jestem jestem melduję się od rana :tak: wczoraj nic nie napisałam , bo tak mnie głowa bolała że przeleżałam cała niedzielę w łóżeczku:-(

hej hej ja też jestem
Rikapa czyzby jutro Twoja córeczka miała urodziny? Współczuję bólu głowy mnie wczoraj brzuch bolał

justyna1980 :tak: tak moja córeczka jutro kończy 3 latka jak ten czas szybko minął:szok:, nic takiego nie robię kto będzie ten będzie, torcik zamówiony, prezent kupiony a to najważniejsze :-)

Witam! Ja już po urlopie, fajnie było ale się skończyło :-). Na szczęście mam fajna pracę, do której wraca się z przyjemnością. A teraz koleżanka poszła na urlop, więc mam dużo pracy i czas szybko zleciał.
Justyna 1980 moja Angela też idzie do 1 klasy. A dla mnie to ciągle moja mała dziewczynka, naprawdę szybko te dzieci rosną:tak:.

Witam. U nas pogoda beznadziejna pewnie nigdzie nawet dzis nie wyjdziemy, tak sie zaczal moj urlop za cala noc pada do teraz :/. Ja sie czuje dobrze, wczoraj troche polazilam to wszystkie kosci mnie bolaly :/, chyba czas sie zaczac troche oszczedzac :)

reklama
Edysiek super że urlop udany.Rosną te nasze dzieci a my sie starzejemy
No co ty my zawsze będziemy młode i piękne
c033.gif

Mamcia oszczędzaj się i wypoczywaj póki możesz, bo już nie za dużo czasu zostało. Zobaczysz jak to szybko zleci, no a wtedy to szybko nie odpoczniesz:-D

Do góry