reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Juz raczej nie namowie mojego na 3 dzidzi :), zreszta balabym sie 3 cc :(. Moja macica jest po 2 lyzeczkowaniach i bedzie po 2 cc to juz troche przeszla...

reklama
Cos mnie moja intuicja zawiodla...;-) Niemcy wygrali,heh...wlasnie zladowalismy do domu...jestem po 4 :szok: piwkach,zaraz ide mala kapac (spoko,na nogach sie trzymam ;-))A Niemcy szaleja nadal :-D U tesciowej ogladalismy mecz a mala spala...fajnie z nia mam ;-)

Monika chyba nie jest regula,ze jezeli mialo sie pierwsze cc to drugie tez ...moja znajoma tak miala...za pierwszym razem cc bo niby waska miednica a za drugim razem(miesiac przede mna) urodzila naturalnie i to bez zadnych komplikacji...wiec ja nie wiem...i wcale porodu zle nie wspomina,gorzej cc.
Ja zaraz w kimono mykam,bo jestem z leksza padnieta ;-) zapowiada sie na burze od paru godzin ale cos tej burzy ni widu ni slychu...:dry:

Niemcy gora!!!Bardzo mnie to cieszy.W Berlinie pod brama bylo podobno 350 tys.ludzi!!!To prawie jak na sylwestra,gdy bylismy 2 lata temu.
Nie wiem jak to dokladnie jest z tymi porodami cc,ale mam znajoma ktora miala ich 4.Tlumaczyla mi,ze po 3 kazdy kolejny porod musi byc juz taki.Moze i tak jest?Ona ma trzy dziewczynki i wyczekanego chlopca.
Ogladamy kolejny mecz,tez ekscytujacy...!

witam :)

zbieram informacje, bo przygotowuję się do diety. Planuję zacząć jutro... :)
I trenujemy siusianie na nocnik.. Znowu będzie wszystko mokre...:/

crazy girl to powodzenia i w diecie i odstawieniu pieluchy..;-)
a u nas weekend udany,bylismy wdomu,bo ta pogoda jakas dziwna,raz slonce raz deszcz,ale spedzilismy go rodzinnie,razem z dziecmi.nawet z mezwym sie nie poklocilismy,co jest dziwne,bo on z regoly jak jest w domu,to zawsze sa jakies spiecia.pracoholik bez pracy nie moze znalesc kata.a teraz chcialam wyjsc na zakupy,ale chyba sobie odpuszcze,bo znowu pada..
ewa a jak Macius,spi w nocy czy dalej placze?

reklama
witam :)
zbieram informacje, bo przygotowuję się do diety. Planuję zacząć jutro... :)
I trenujemy siusianie na nocnik.. Znowu będzie wszystko mokre...:/
Powodzeniaw nauce siusiania na nocnik, teraz latem najlepsza pora. I wytrwałości w diecie, bo ja to najwyżej kilka dni wytrzymuję. Na razie będę Cię dopingować, a może i sama się skuszę.
hej u mnie remont od soboty syf jak cholera a to dopiero początek
Ja to mam dość remontów, u nas co roku coś robimy. A jeszcze przed nami kolejne. Tylko mąż w tym roku na razie coś się zbuntował i na razie nic nie robi. On to sam wszystko robi, nawet naszą kuchnie zrobił sam od podstaw ( wcześniej był tam pokój ). Trochę mu się nie dziwię, bo i mi te remonty bokiem wychodzą, ale w takim starym domu ciągle trzeba coś robić.
a u nas weekend udany,bylismy wdomu,bo ta pogoda jakas dziwna,raz slonce raz deszcz,ale spedzilismy go rodzinnie,razem z dziecmi.nawet z mezwym sie nie poklocilismy,co jest dziwne,bo on z regoly jak jest w domu,to zawsze sa jakies spiecia.pracoholik bez pracy nie moze znalesc kata.
Z moim jest podobnie, on za długo nie może usiedzieć bez ruchu zaraz go nosi z kąta w kąt czym mnie doprowadza do szaleństwa. Wtedy to go sama wyganiam z domu, żeby sobie na ryby pojechał, żeby mieć trochę spokoju.
Juz raczej nie namowie mojego na 3 dzidzi :), zreszta balabym sie 3 cc :(. Moja macica jest po 2 lyzeczkowaniach i bedzie po 2 cc to juz troche przeszla...
W sumie masz rację, lepiej nie przeciążać organizmu. A co do trzeciej dzidzi to ja mojego nie potrafię namówić na drugie.

Do góry