reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Witam, u nas dalej upał i maja być jeszcze do końca tygodnia. Imprezka udała się. Dobrze, że wzięłam sobie urlop, mogłam wszystko robić powoli, a nie na wariata tak jak zawsze. W piątek po południu nawet miałam czas pochlupać się w basenie z Angeliką. W sobotę to już tylko kilka rzeczy zostało. A jeszcze moi rodzice przyjechali wcześniej, tak po 11, więc też mi pomogli resztę naszykować. A i Angela była zadowolona, bo miała babcię tylko dla siebie.
Dzisiaj nic mi się nie chce, jeszcze jestem zmęczona. Wczoraj nic nie odpoczęłam, bo ostatni goście pojechali do domu po 18. Ale mam trochę do zrobienia. Muszę wymienić wodę w basenie, ale chyba jak to zrobię to się w nim wymoczę
n030.gif
i legnę na leżaczku.
l030.gif
Dopiero wieczorem coś będzie można zrobić.
a025.gif
a065.gif
d030.gif

reklama
U nas tez caly dzien popaduje i tak ma byc do czwartku :) ale ja sie ciesze bo troche odpoczne od tych upalow :) i trawa w ogrodku odzyje bo zamiast trawy mam siano :/

Upałów ciąg dalszy. Deszczu ani śladu i dalej trzeba podlewać ogródek. Szczególnie ogórki, bo już pojawily się malutkie i szkoda. Jeszce parę dni i zacznie się robienie słoików.
My mężulkiem mamy teraz "wolną chatę", Angelika pojechała do babci na 3 dni. Jakoś mi tak dziwnie jak przychodzę po pracy do pustego domu. Mężulek wraca wieczorkiem i siedzimy sobie we dwoje, jak za dawnych lat.

Upałów ciąg dalszy. Deszczu ani śladu i dalej trzeba podlewać ogródek. Szczególnie ogórki, bo już pojawily się malutkie i szkoda. Jeszce parę dni i zacznie się robienie słoików.
My mężulkiem mamy teraz "wolną chatę", Angelika pojechała do babci na 3 dni. Jakoś mi tak dziwnie jak przychodzę po pracy do pustego domu. Mężulek wraca wieczorkiem i siedzimy sobie we dwoje, jak za dawnych lat.

To masz dobrze :), ja moge pomarzyc o babci bioracej malego na weekend :/, ale juz sie z tym pogodzilam :)

Edyta widze ze masz w profilu wpisane boleslawiec, poznalam jedna dziewczyne tu z tamtad, ale zaszla w ciaze i wrocila do pl.

Bolesławiec to moje rodzinne miasto. Dużo moich znajomych wyjechało do UK. Teraz są tam moje kumpelki bliźniaczki. Ale przyznam, że mamy słaby kontakt.

Edysiek ty masz upaly,a ja nawet dobrze nie zdazylam sie wygrzac,no ale jeszcze tydzien i mam nadzieje ,ze poleze sobie na sloneczku;-)

reklama
Do góry