reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

a130.gif

reklama
Gratuluję dziewczyny!
h050.gif

Edysiek o rany,nie to juz wyzsza szkola jazdy.Za stara jestem.
Ewa nie poddawaj się, ja w Ciebie wierzę. Popróbuj może na stronie testowej tam gdzie się testuje suwaczki. A może poproś syna, on na pewno pomoże.
Mamcia Paulinki powodzenia na egzaminach. U mnie też truskawek dużo, trzeba by coś z nimi zrobić, może jakieś ciacho?
h071.gif

czesc laski,to teraz zamiast pisac,bedziemy wklejac obrazki,haha
Edysiek to jak juz wymyslisz te ciasto ztruskawkami,to prosze jeden kawalek dla mnie :-D
moje dzieciaczki dzisiaj juz poszly do szkoly,chyba jakis wirus ich dopadl,ale wczoraj juz broili,takze dzisiaj zaprowadzilam do szkoly..a za oknem upal taki,ze nie ma czym oddychac.

dziewczyny u nas nie idzie wyrobic,dopiero wrocilam do domu,jestem padnieta,teraz najchetniej weszlabym do basenu..
n030.gif

ide sobie zrobic kawke,ma ktos ochote?

reklama
My dzisiaj bez obiadu, taki upal ze jesc sie nie chce....z basenu woda wypuszczona bo glonem zaroslo jutro od nowa bedziemy nalewac :( znowu kilka godzin

Do góry