reklama
kolorek zrobiony,od razu lepiej sie czuje.
teraz jeszcze przydaloby sie, troche je podciac..
bede musiala o tym pomyslec.goraczka taka,ze nic sie nie chce,Hubi wlasnie probuje zasnac,ale nie jestem pewna,czy zasnie,a moja mala ksiezniczka chodzi z kata w kat i sie nudzi.od tego ciepla nic sie nie chce..

naprawde dziewczyny nie idzie usiedziec ja z malym musialam sie schowac do domu bo u nas w ogrodzie zero cienia
maly cale ramionka czerwone nie wspomne juz o mnie
ja przy okazji sie kimnelam godz. bo juz na oczy nie widzialam ;-) w domu posprztane, obiad zjedzony i nie ma co robic 

ewa72
Mama Maciusia
U nas tez goraco.Bylismy wparku na spacerze,mlody cala glowa spocona,bo mial kapelusz od slonca.Ale wczesniej pojechalismy po sandalki i oczywiscie tak scielismy sie w sklepie,ze kupilam za male!Teraz trzeba wymieniac,a ja tak tego nie lubie...
Witajcie... ale cieplucho co??? cudna pogoda.... lubie...
opalalam sie dzis i cala z tylu jestem zjarana... jutro przodzik...hihiii
madlen - no teraz w taka pogode to ciezko bez ogrodu ja mam 60m dlugosi i 10 szerokosci z tylu + z boku i przodu dodatkowy, spory moj M narzeka na trawe,ze musi kosic... ale Ty cos tam masz pisalas... a tak na marginesie ile placisz za domek i jak duzy jest?? jak mozna spytac...
ewa - jest upal!!! tu troszke inny kont padania slonca niz w PL... wiec inaczej odczuwa sie ta temperature... ja mam wszystko zabudowane pod domem i tu na dole nie ma prwie wiaterku, jedynie jak wejdzie sie na gorke gdzie jest trawa, to troszke jest...
opalalam sie dzis i cala z tylu jestem zjarana... jutro przodzik...hihiii
madlen - no teraz w taka pogode to ciezko bez ogrodu ja mam 60m dlugosi i 10 szerokosci z tylu + z boku i przodu dodatkowy, spory moj M narzeka na trawe,ze musi kosic... ale Ty cos tam masz pisalas... a tak na marginesie ile placisz za domek i jak duzy jest?? jak mozna spytac...
ewa - jest upal!!! tu troszke inny kont padania slonca niz w PL... wiec inaczej odczuwa sie ta temperature... ja mam wszystko zabudowane pod domem i tu na dole nie ma prwie wiaterku, jedynie jak wejdzie sie na gorke gdzie jest trawa, to troszke jest...
reklama