Witam
Ale wątek się rozbudował super!!!:-)
Dziewczynki, życzę Wam miłego weekendu, a przede wszystkim dużo słońca!
dla ciebie rowniez duzo slonka !!no i udanego weekendu,,a tak jakos fajnie nam sie pisze,wiec i watek sie rozbudowal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Ale wątek się rozbudował super!!!:-)
Dziewczynki, życzę Wam miłego weekendu, a przede wszystkim dużo słońca!
co?????? nie rozumiem
sorki jakas tepa jestem,jesli chodzi o komputery haha
bo szczerze mówiąc to jest dobry temat nawiązując do tematu w dzisiejszych czasach przyjaciół jest bardzo mało, albo w ogóle ich nie ma.... Ja to pod tym względem jestm bardzo ostrożna, bo tak jak pisałam wcześniej już się przejechałam... ale to zapewne nie tylko ja...
Ale pogoda jest cudna )) Jest tak cieplutko i przyjemnie...:-) Ale zapowiadali burze
A jak u Was? Burzowo było? czy tak jak w Warszawie słonecznie?
pytalam,czy napisalas cos na prywatnym watku,bo pytalas sie ,jak tam sie pisze..za chwiele napisalas ze zrobials,ale inaczej..no i fajnie,tylko ze ja nie wiedze,zebys cos napisala.i dlatego pytam,czy cos tam skrobnelas,czy nie,bo moze ja slepa jestem i dlatego niczego nie widze
Madlen no właśnie nie do końca bezpiecznie Mieszkamy bliziutko Wisły, przez balkon obserwowałam jak podnosi się poziom wody, dzisiaj na spacerze normalnie się zszokowałam Niektórym drzewom tylko czubki wystawały... Ale mam nadzieję, że będzie dobrze...Powiem Ci, że ludzie bardzo panikują tak jak patrzę, ale nie ma co się dziwić... mam nadzieję, że to się szybko skończy...ale doszły mnie słuchy, że nawet tydzień czasu może być taki wysoki poziom wody...
Madlen oj chyba się nie zrozumiałyście bo z tego co ja zauważyłam to razem i osobno pytała jak się robi cytaty tu na wątku