reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam pomocy jestem w ciazy

reklama
Nie tak łatwo wymeldować. Jeśli Ciebie wymeldowała to za Twoją zgodą albo sama się wymeldowałaś. Ja chce wymeldować kogoś z mojego mieszkania to muszę mieć zgodę tej osoby. Więc jak to?
NIe musisz miec zgody. Potrzebujesz dwoch swiadkow potwierdzajacych, że dana osoba nie mieszka od kilku lat w miejscu zameldowania.

NIe musisz miec zgody. Potrzebujesz dwoch swiadkow potwierdzajacych, że dana osoba nie mieszka od kilku lat w miejscu zameldowania.
Ooo to chyba od niedawna? Bo rok temu próbowałam mojego ojca wymeldować, bez skutku. Moja mama jeszcze jak 3lata temu chciała zebym ją wymeldowała to mi powiedzieli ze musi przyjść że mną albo sama się wymeldować.

Jak zwykle w takich chwilach pragnę wysłać ogromne love do dziewczyn, które mają pod sufitem ogarnięte i nie mogą zajść w ciążę mimo milionów badań i x podejść. Domyślam się, że czytanie takich żali musi być bardzo przykre dla kogoś, kto jest dorosły nie tylko na papierku, pragnie dzieci, a mieć ich nie może. Trzymajcie się ❤️

reklama
Do góry