reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam pomocy jestem w ciazy

reklama
To byłoby zabawne gdyby nie było prawdziwe 🫣🫣
Aby Pani się nie znalazła w takiej sytuacji nie mam nikogo kto by mógł pomóc do pomocy bardziej się obawiam że niebede miała jak jeździsz z córka va terapie na opiekunkę mnie nie stać.Na mieszkanie się czeka 10 lat nie szukam darmowego mieszkania na dzień dzisiejszy wynajmuje chociaż mnie na to nie stać nie mieszkam na ulicy

Aby Pani się nie znalazła w takiej sytuacji nie mam nikogo kto by mógł pomóc do pomocy bardziej się obawiam że niebede miała jak jeździsz z córka va terapie na opiekunkę mnie nie stać.Na mieszkanie się czeka 10 lat nie szukam darmowego mieszkania na dzień dzisiejszy wynajmuje chociaż mnie na to nie stać nie mieszkam na ulicy
Nie. Nie jestem. Ale gdybym była i nie chciała ciąży to rozważyłabym zaproponowane wyżej opcje. Nic innego raczej nie da się zrobić.

Gdybym była w takiej sytuacji usunęłabym ciąże i tyle.
A ojca czy ojców bo nie wiem dwójki pierwszych dzieci podała o alimenty i ścigała przez komornika czy FA. Można też zgłosić niepłacenie alimentów do prokuratury. Do tego zgłaszała każde nierealizowanie kontaktów - bo z tego też są pieniądze (i to nie małe z tego co kojarzę 200-300zł za 1 niezrealizowany kontakt).

Serio opcji jest naprawdę dużo tylko trzeba chcieć

Ostatnia edycja:
Nie tak łatwo wymeldować. Jeśli Ciebie wymeldowała to za Twoją zgodą albo sama się wymeldowałaś. Ja chce wymeldować kogoś z mojego mieszkania to muszę mieć zgodę tej osoby. Więc jak to?

reklama
Gdybym była w takiej sytuacji usunęłabym ciąże i tyle.
A ojca czy ojców bo nie wiem dwójki pierwszych dzieci podała o alimenty i ścigała przez komornika czy FA. Można też zgłosić niepłacenie alimentów do prokuratury. Do tego zgłaszała każde nierealizowanie kontaktów - bo z tego też są pieniądze.

Serio opcji jest naprawdę dużo tylko trzeba chcieć
no ja bym zrobiła dokładnie to samo.

Do góry