dorota666gazeta
Zaciekawiona BB
To już bardziej realne jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można poprostu zamówić tabletki. Nikt Cię ścigać nie będzie.Niestety nie nigdy nie mogłam na niego liczyć nawet bedac mężatką zawsze wszystko sama musiałam robić.On miał to gdzieś
Jest jeszcze Fundacja Małych Stópek- spróbuj się z nimi skontaktować, może uda im się pomóc w sprawie mieszkania i wyprawkiNiewiem co mam zrobic
Znalazłam te fundacje w internecie napisałam do nich meila ale nie otrzymalam odpowiedziJest jeszcze Fundacja Małych Stópek- spróbuj się z nimi skontaktować, może uda im się pomóc w sprawie mieszkania i wyprawki
Czyli dobrze wnioskuję, że czekasz aż ktoś zaproponuje darmowa wyprawke do lat 3 i pomoc finansowa?