reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczyny czy któraś z Was ma homozygote? Ja mam i w takim razie mój synek będzie miał tak? Czy w związku z tym odraczałyście szczepienia? Robiłyście dodatkowe badania przed? Np. Poziom witaminy d i crp?

reklama
Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko ok:) Było ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo;)

Ogólnie jest zdrowy, kochany, cudowny hehe
Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.
Jutro mamy pierwszą wizytę u pediatry:)

Nikodem pozdrawia wszystkie dziewczynki z forum:biggrin2:

Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko ok:) Było ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo;)

Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.

Cześć Słoneczka ;) jak dobrze ze piszesz bo już się martwiłyśmy...
Cieszymy się ze wszystko dobrze i Nikus jest na świecie ;) Cieszcie się soba i odpoczywajcie ;) odezwij się czasem i przedstaw nam naszego kochanego rodzynka ;)

Rozumie wspolczuje tule i trzymam kciuki żeby sie wreszcie udało .. A powiedz mi robiałas inne badania typu tarczyca te podstawowe antykoagulant tocznia itd itd

Tarczyce mam ok, poza tym mam PCOS, testosteron niby zawsze w granicach normy ale zaczyna mi doskwierać „ponadprogramowe” owłosienie na twarzy.

Jestem już trochę bezsilna.
Jestem zapisana z mężem na badanie kariotypow, ale mutacji nie mogę zrobić na NFZ, ponieważ musza być udokumentowane 3 poronienia, wiec chyba zrobię prywatnie, dlatego pytałam o ta homocysteine, bo jeśli jest w normie to może nie ma sensu?

Antykoagulant tocznia? Nie słyszałam, co to?

Witamy Nikusia i gratulujemy rodzicom. No coz kawal z niego chłopa :) czekamy na zdjecie (czasami wystarczy zrobic print screen) :)

Sosenka prawda jest taka ze najlepiej porobic od razu wszystkie badania, przynajmniej wiesz na czym stoisz, a nie czekasz miesiacami, i wyniki sie rozjezdzaja. Oczywiscie zrob jak chcesz ale nie ma co zwlekac, czasami wystarczy nie wiele, np odpowiednia metylacja, czy clexan.
Ja bym na Twoim miejscu zrobila badania ktorych w liste zebrala Nafoczka, znajdziesz ja bodajże na watku "badania po poronieniach". Przynajmniej bedziesz wiedziec w ktora strone drążyć. Wiem to cenowo dobija no ale nie ma wyjscia. Powodzenia :)

Wiec najpierw zespol antyfosfolipidowy
Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg
    Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg
    105,1 KB · Wyświetleń: 675

Gratulcje kochana [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Cieszymy sie bardzo ze wszystko jest dobrze . Czekamy z niecierpliwoscia na fotki

reklama
Do góry