reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

IMG_20180618_215308.jpg

Załączniki

• IMG_20180618_215308.jpg
    IMG_20180618_215308.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 315
reklama
Boże kiedy to było takie maleńkie... tez chce bobaska ;))
A tak serio to młody jest śliczny. Kawaler nasz!;) wyglada ba szczęśliwego.
Jak wam idzie karmienie? Jak Ty się czujesz??
Buziaczki od Cioci ;)

Cześć:) taki mały bobasek to on nie jest hehe. Karmienie nadal bolesne, ale nie poddaje się jeszcze...
A jak wasze dzieciaki?

Nie poddawaj się. Mnie bolały brodawki półtora miesiąca info mocno. Potem przeszło i do dziś rozkoszuje się karmieniem. Teraz jesteśmy nad morzem i na płazy raz dwa cycek wystawiam a młoda najedzona. Wygoda i przede wszystkim przyjemność. Nie wyobrażam sobie nie karmić... będę za tym tęsknić juz to wiem...

Dlatego Walcz kochana :-)

My juz konczymy karmienie, to byly piekne chwile ale Zosia budzila sie nawet 5 razy w nocy, ktoregos razu zlapala butelke i juz tak zostalo. Karmilismy sie 9 miesięcy. Ból karmienia faktycznie ptzechodzi gzies po 1,5 m, potem przyjda zabki ale to później

reklama
Dzięki dziewczyny, trochę mnie to pociesza że ból w końcu mija.. Miałam dać sobie miesiąc, ale w sobotę mija i narazie poprawy dużej nie widać. Poczekam jeszcze te dwa czy trzy tygodnie, może faktycznie się zahartuja:)

Do góry