reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Aaa dziewczyny straszna lipa. Jestem w szpitalu i nic. Dali mi balonik,ktory mało co podzialal, potem kroplowke z oxy i były skurcze..już się cieszyłam,że coś ruszyło,ale po kroplowce znowu nic. Teraz mam dzień przerwy, nic nie będą robić a jak samo nie ruszy to jutro znowu oxy. Już mam tego dość
Słońce dasz rade juz nie dlugo i bedziecie w dwójkę dasz rade kochana juz ostatnia prosta. . tulam mocno i zycze szybkiego rozwiazania ja niestety tez sie meczylam pierw masaz szyjki potem balonik oksy nic nie pomagało na koniec zastrzyk w pupencje :(;) itak mnie meczyli 3 dni gdzie juz dawno było po terminie

reklama
U nas w porzadku. Staramy się przetrwać upały. Sarunia zaczęła łapać zabawki w raczki, uśmiecha się do wszystkich i jest mega kochana. Wozimy się już w spacerowce od miesiąca bo tak gorąco a młoda chce wszystko widzieć.
A co u was???

U nas tez gorąco, Zosia ma juz dwie dolne jedynki, tez przesiedlismy sie do spacerowki, juz na dobre. Pozdrawiamy z Myczkowcow
1528561391048.jpg

Załączniki

• 1528561391048.jpg
    1528561391048.jpg
    351,2 KB · Wyświetleń: 831
reklama
0202oliwcia, ja nie robiłam jeszcze badań pod katem mutacji. Dlatego zrobiłam homocysteine, czy mimo tego ze wynik jest ok to jest szansa ze może wystąpić u mnie ta mutacja?

Do góry