reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczyny czy któraś z Was ma homozygote? Ja mam i w takim razie mój synek będzie miał tak? Czy w związku z tym odraczałyście szczepienia? Robiłyście dodatkowe badania przed? Np. Poziom witaminy d i crp?

reklama
Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko ok:) Było ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo;)

Ogólnie jest zdrowy, kochany, cudowny hehe
Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.
Jutro mamy pierwszą wizytę u pediatry:)

Nikodem pozdrawia wszystkie dziewczynki z forum:biggrin2:

Cześć dziewczyny! Przepraszam,że tak późno piszę. Jesteśmy w domku od niedzieli. Wszystko ok:) Było ciężko, ale ostatecznie mieliśmy cesarke... Mały urodził się 07.06 i waży aż 4kg! 57cm.. to chyba dobrze wyszło z tą cesarka, bo by mnie rozerwalo;)

Dziękuję za troskę i jeszcze raz przepraszam,że tak długo nie pisałam, ale dochodzilismy do siebie, a w domu czas tak szybko leci... i też ciągle ktoś przychodzi.

Cześć Słoneczka ;) jak dobrze ze piszesz bo już się martwiłyśmy...
Cieszymy się ze wszystko dobrze i Nikus jest na świecie ;) Cieszcie się soba i odpoczywajcie ;) odezwij się czasem i przedstaw nam naszego kochanego rodzynka ;)

Rozumie wspolczuje tule i trzymam kciuki żeby sie wreszcie udało .. A powiedz mi robiałas inne badania typu tarczyca te podstawowe antykoagulant tocznia itd itd

Tarczyce mam ok, poza tym mam PCOS, testosteron niby zawsze w granicach normy ale zaczyna mi doskwierać „ponadprogramowe” owłosienie na twarzy.

Jestem już trochę bezsilna.
Jestem zapisana z mężem na badanie kariotypow, ale mutacji nie mogę zrobić na NFZ, ponieważ musza być udokumentowane 3 poronienia, wiec chyba zrobię prywatnie, dlatego pytałam o ta homocysteine, bo jeśli jest w normie to może nie ma sensu?

Antykoagulant tocznia? Nie słyszałam, co to?

Witamy Nikusia i gratulujemy rodzicom. No coz kawal z niego chłopa :) czekamy na zdjecie (czasami wystarczy zrobic print screen) :)

Sosenka prawda jest taka ze najlepiej porobic od razu wszystkie badania, przynajmniej wiesz na czym stoisz, a nie czekasz miesiacami, i wyniki sie rozjezdzaja. Oczywiscie zrob jak chcesz ale nie ma co zwlekac, czasami wystarczy nie wiele, np odpowiednia metylacja, czy clexan.
Ja bym na Twoim miejscu zrobila badania ktorych w liste zebrala Nafoczka, znajdziesz ja bodajże na watku "badania po poronieniach". Przynajmniej bedziesz wiedziec w ktora strone drążyć. Wiem to cenowo dobija no ale nie ma wyjscia. Powodzenia :)

Wiec najpierw zespol antyfosfolipidowy
Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg
    Screenshot_2018-06-17-01-09-29.jpg
    105,1 KB · Wyświetleń: 667

Gratulcje kochana [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Cieszymy sie bardzo ze wszystko jest dobrze . Czekamy z niecierpliwoscia na fotki

reklama
Do góry