reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
I podziwiam, że mimo bólu nie zrezygnowalyscie z karmienia!

Jak chcesz to wszystko zrobisz. Czasem boli tak bardzo ze nie dajesz rady ja tak miałam przy pierwszej ciazy. Poddałam się po półtora miesiąca ale wyłam z bólu gorzej jak teraz. Ale nie miałam tej świadomości co teraz byłam tez dużo młodsza i w sumie mi wisiało czy będę karmić piersią czy nie. Teraz zrobiłabym wszystko i tak tez się stało. Udało się ;) dlatego jak czujes choć trochę ze jeszcze wytrzymasz karm a powinno być lepiej ;) trzymam kciuki ;)

Hajmal mi będzie szkoda przestać karmić. Będę Sarunie karmić do osiemnastki. A tak serio to dziś stwierdziłam ze czas tak szybko leci i przy dwójce dzieci nagle się okazało ze mam już sporego klopsa a moja ma dzidzia już nie jest taka mała :)
Dziś usiadła mi na bujaku, dobrze ze była przypietą bo byśmy miały wypadek ;p
IMG_0953.JPG

Załączniki

• IMG_0953.JPG
    IMG_0953.JPG
    267,9 KB · Wyświetleń: 787
Jaka slodziunia Sarunia,

mi tez szkoda ja przestac karmic ale Zosia juz nie chce, nawet myslalam zeby do tego wrocic bo mi tak szkoda tego jej niemowlenctwa I bym go przedluzyla ale ona pociumka dwa razy I sie wierci I znow zasie I sie wierci, tak ze to jest takie wymuszone. Nie szuka cyca sama tak jak inne dzieci

U nas zosia zaczela wstawac, najpierw tylko w lozeczku a teraz chodzi na czworakach po calym domu I sie spina do wstawania. Dzis przewrocila na siebie kuchenny taboret I ma pierwsze limo.
IMG_20180701_155807.jpg
IMG_20180630_171450.jpg

Załączniki

• IMG_20180701_155807.jpg
    IMG_20180701_155807.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 823
  • IMG_20180630_171450.jpg
    IMG_20180630_171450.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 838
U nas zosia zaczela wstawac, najpierw tylko w lozeczku a teraz chodzi na czworakach po calym domu I sie spina do wstawania. Dzis przewrocila na siebie kuchenny taboret I ma pierwsze limo.
Zobacz załącznik 874145Zobacz załącznik 874146

Jaka słodka:) ale postępu u was. No tak w końcu to już duża panna;)

Ja się martwię ze moja jest za pulchna. 7 kg w wieku 4mcy to trochę dużo... w nocy to tyle żre ze nadążyć nie idzie. Apetyt ma nie wiem po kim hehe mówimy na nią teraz Golonka przez to ze ma udka jak goloneczki ;)

Hej śliczne te wasze dzieciaczki :) u nas 9 miesięcy i wreszcie 7 kg Małgosia zasuwa po całym mieszkaniu wisi mi na nogach i ciągle mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wstaje wszędzie i co chwile chodzi przy meblach mamy 4 zęby

Ostatnia edycja:
Hej mamusie[emoji8] piękne te wasze maleństwa ale ten czas ucieka masakra ... ni_kusia wyrośnie malutka z tego wyciągnie ja nie ma co się martwić
@hajmal ale świetnie sobie radzi twoja królewna . U nas zaraz 9 miesięcy tu ani raczkowania ani stania na nóżkach ... zaczynam się martwić ... maga leniuszek ...
@oliwcia Małgosia drobinka nasza malutka . Super aktywność , Vivcia tez ma 2 zębale na dole teraz idzie kolejny na gorze .
Buziaki

reklama
Do góry