reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@0202oliwcia oj kochana to już końcówka dasz radę [emoji8]a dokładnie za ile dni termin ???? Ja się czuje fatalnie myśle ze za 2 tyg już będzie dzidzia dłużej nie dochodzę jak do 38 . Mam co chwile skurcze . Żebra i łopatka prawa strona masakra . Nie ma szans na żadne wyjście z domu bo rozrywa mi macice ... siedzę i wyje .... powaga . Zawsze się zastanawiałam każdy mówi powodzenia w końcówce do 34 było bajka ale teraz to jest coś strasznego ... ale już w końcu będę zaraz miła swoją pierwsza wymarzona dzidzie . W tamtym tyg miałam baby shower wysyłam zdjęcia
1505167040-aaaaaa.jpeg
1505167053-aaaaaa.jpeg
1505167061-aaaaaa.jpeg
1505167072-aaaaaa.jpeg
1505167108-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@hajmal masz zdolnego męża chciała bym taki przewijak ale nie mam zabardzo miejsca w pokoju:( fajnie ze masz już tylko tydzień do cc @ni_kusia oj ja tez się długo męczyłam z tymi wymiocinami teraz pod koniec tez wróciły polecam gorzka herbatka i wafle ryżowe ratują życie . Ale ile to poświęcenia dla takiej małej istotki [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@karolinaao super pamiątką a ty pięknie wygladasz kwitniesz kochana :)
Mi od dzis do terminu zostało dokladnie 13 dni :o:o8-)

Dzis w nocy doszlam do wniosku ze nic mnie juz w tej ciąży nie zaskoczy i jak sie chciało to teraz trzeba się męczyć .... Obudzilam się z powtórnym bólem gardła śliny nie moge przełknąć w nocy miałam przez to problemy z oddychaniem noi odkaslac nawet nie moge bo az brzuch boli :mad:

Aaaaa no i wczoraj wieczorem zaczął mi odchodzić czop :o:no:

Oooo to już bliziutko jednak będziesz pierwsza [emoji7]. Kochana w ciąży miałam 3 razy ostre zapalenie gardła szybko kup amol i 3 razy dziennie łyżeczka z cukrem nie jest to dobre w smaku ale pomoże . Możesz jeszcze kupić rozpuszczalny paracetamol jak plusz

Karolinao super impreza :) bardzo ladnie wygladasz :)

Oliwcia to w sumie dobra wiadomosc z tym czopem :) tz ze juz nie dlugo.

Bylam na wizycie, mala ma 3100g ale podobno aparat zawyza, troche mala Jas w 37,1 mial 3,5 kg a ja dzis mam 36,5tc
Tak poza tym ma byc wszystko dobrze. W piatek ide na kontrole do szpitala jak by cos sie działo to mnie zostawia do 20 stego. Mi sie to nie bardzo lezec w szpitalu i czekac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju ale rewelacje dziewczyny ☺
Karolina slicznie wygladasz wprost promieniejesz☺ super to baby shower, szkoda ze u nas wciąż tak malo popularne. Mam nadzieje ze super sie bawilas☺

Hajmal super komplecik ci maz zrobil. Zdolniacha☺ Ja mam malo miejsca w sypialni, bede musiala kupic mniejsze lozeczko dostawiane bo zwykle co mam po corce sie nie zmiesci niestety

Oliwcia mi czop odszedl na porodowce dopiero☺ ale super ze juz cos drgnelo. Kamien z serca.

Trzymam za Was kciuki wszystkie moje kochane☺ juz tak niedlugo alez sie ciesze☺

Odnosnie jedzenia to juz widze ze wszystkiego nie moge jesc. Moze to pozniej przejdzie ale moze byc tak ze faktycznie bede musiala niektóre rzeczy z menu wyrzucic.
Dzisiaj sprawdzilam ze corcia zaczla mnie kopac w 18+4, wiec zostały mi dwa tygodnie albo i mniej do pierwszych kopniaczkow. Juz doczekac sie nie mogę kiedy poczuje dzidzie☺ a wy kiedy poczulyscie pierwsze ruchy?

@hajmal ale będziesz miała wygodę [emoji7]. Dziewczynki zawsze są mniejsze tak ze myśle ze jest wszystko na miejscu [emoji178]. @ni_kusia dziękuje [emoji9] myśle ze za pare lat Będzie w Pl już normalna taka impreza , oczywiście ja żadnych zabaw nie robiłam bo już nie miałam na to siły ale fajnie się spotkać z dziewczynami , mamuśkami przed porodem na babskie pogaduchy

reklama
Ponoć z drugim dzidziusiem kopniaczki odczuwalne są szybciej :) ja już nie pamietam ale jakoś 24 tydz na początku miałam jakieś tam bulgotania ale do końca nie wiedziałam co to :ad

Do góry