reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Hej kochane jak samopoczucie [emoji9] u mnie coś zaczyna się dziać :/ bóle podbrzusza jak na okres cała noc , ...biegunka i do tego dzisiaj bóle pleców takie rwanie .... czy wy tez to macie ,,,? Wiem ze tak może się ciągnąć i tydzień ... ale w razie co właśnie pakuje torbę do szpitala niech leży i czeka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Karolinao moze sie zaczyna, czekaj cierpliwie.

Oliwcia ty masz teraz 40 tc to za wczasu zeby Ci wywolywali poród. Przeciez masz jeszcze czas. I mimo altywnosci dziecka nie masz skurczy?

Nawet nie wiecie jaka jestem zmeczona, ostanio czuje sie z dnia na dzien slabiej, gorzej.
Mnie dla odmiany brzuch mocno pobolewa i skurcze sa bardzo mocne. Dzis wzielam nospe bo to bez sesu sie meczyc skoro o tak bede miala cc, zas nie chce w szpitalu lezec do srody.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiec tak leze i kwitne patrzac sie w sufit .... Kazdy rozklada nade mna rece i pyta po co moj gin mnie tu skierował ??? Usg o młoda 3150 wszystko gra jedyne do czego się lekarz uczepil to odnioslam wrażenie ze się zjerzyl czemu odstawilam clexan w 35 tc i kto mi pozwolil to zrobic ?? Ja pow ze mój gin to spojrzał i dalej nie skomentował ... Morfologia i mocz sie badaja a na ktg rysuja sie minimalne skurcze ale to pikus podobno przepowiadajace .... Szyjka długa zero rozwarcia BEZSENS

reklama
Oliwcia nie skomentowal bo co mial powiedziec, sory ale Twoj gin to chyba nie do konca swiadomy, podobnie jak moj byly rodzinny.
Kazdy lekarz mowil mi ze clexan bierze sie jeszcze po cc, we wtorek jak bylam na wizycie to moj gin kazal mi wieczorny zastrzyk wziasc i mowil ze w dzien cc nie dostane nastepnego a potem mam je dawac sobie jeszcze te 6 tyg.
Przytrzymaja Cie tam przez 3 dni i wypuszcza, bo nie maja podstaw trzymac. Odpoczniesz, wypoczniesz, polezysz choc wiem ze nie ma jak w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry