reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Kochane co lekarz co gin . To inna opinia na temat clexan . Jeden mówi to drugi to . Ja to już wogle przykład nie z tej ziemi odstawienie w 14-16 tyg [emoji33] gdzie inny gin powiedział ze to maskara ze bierze się do 36 tyg kto inny mówi ze jeszcze po porodzie . Tak ze ja już sama się w tym pogubiłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A wiec tak my juz w domku :-) wczoraj skurcze co 7 minut ktore sie później rozjechaly na 10 i 15 na obchodzie wieczornym gin mnie zaprosił do gabinetu przegląd karoserii wszystko ok zero rozwarcia szyjka twarda w nocy ze 2 skurcze od rana kilka skurczy na ktg cisza na obchodzie znow przegląd i co szyjka bez rozwarcia ale juz miekka i wychodzimy do domu :-) siedze teraz w swoim salonie i popijam kawke jak mi dobrze noc byla tragiczna do tej pory boli mnie biodro te prycze takie nie wygodnie ze od 2 w nocy nie spie na dodatek co godzine doslownie jak w zegarku do pokoju wpadała polozna i sluchala tetna malej

Powiem Wam że u mnie trzech ginów, hemaolog, genetyk, i ta doktor z poradni nadkrzepliwosci wszyscy mieli tą sama wersję, clexan do porodu dzień przerwy i do 6 tc po porodzie. To tylko rodzinni nie mieli zielonego pojęcia.
Byłam w szpitalu, skurczy zero choc brzuch boli co chwile, lekarz mi kazał na cc w środę rano przyjść wcześnie przed 7 to mi wcześniej zrobią z rana cc.
No i chyba mi sie Zosia obróciła zawsze czułam czkawkę po prawej na dole a przed chwilą po lewej na dole, dziwne to.

Ciekawa jestem czy któraś z Was sie rozpakuje przed środa :)

Ktora z was kochane idzie pierwsza pod noz? Hajmal ty w srode idziesz z rana na cc?
Reszta z was nir ma chyba cc w planach?
Potwierdzcie czy dobrze pamietam☺

Czy clexane odstawiacie przed porodem?
Mi ostatnio ciagle krew leci po zastrzykach. Nie wiem czy to normalne.

Buziaczki i spokojnej nocy kochane ☺

Dziewczyny jak Wam zazdroszczę,że jesteście na końcówce...:)
Zrobiłam dziś betę 12dni po pregnylu 23dc wyszła 22,90. Jutro muszę powtórzyć. Bardzo się boję. Tak bardzo,że nie umiem przestać o tym myśleć.

Nikusia ja ide w srode dobrze pamietasz :), dziewczyny siedza cicho i zastanawiam sie czy juz rozpakowane czy jeszcze nie.

Gin kazal mi jutro wziasc zastrzyk wieczorem (tak biore)
W srode po cc mam zastrzyku nie brac i pozniej dalej przez 6 tyg.

Magda bać dobrej mysli, staraj sie nie stresowac, bo stres nie jest dobry.

Trzymam kciuki za Was. Czas szybko mija :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z ta krwia po zastrzykach moze trafiasz w naczynka krwionośne. Mialam tak czasami krew potrafila sie z uklucia lac od wieczora do rana .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry