reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
0202oliwcia
Za godzine mam pierwsze ktg a potem wizyta u gina trzymajcie kciuki
0202oliwcia
My po wizycie i po ktg Małgonia waży 2700 takze przybrała 300 g no niby szalu niema ale dobre i to , zastój na nerce się poszerzył z 9.8 do 12.5 mm szyjka szczelna według gina nie urodze przez najbliższe dwa tyg ... Mam sie stawiać na ktg 3razy w tygodniu kolejna wizyta 18 ..
Polozna trochę schizowala na ktg bo mała się wcale nie ruszała prawy bok nic lewy bok nic dopiero jak polozylam sie na plecach to zaczęła się ruszać a teraz tlucze niemiłosiernie chyba nadrabia za to ze ja obudziłyśmy
Aaaa no i z wyniku badania czystość pochwy wynika ze mam grzybicze zapalenie pochwy i dostalam jakieś globulki dowcipne ... Tylko ze ja sobie nic tam.nigdy nie wpychalam
Polozna trochę schizowala na ktg bo mała się wcale nie ruszała prawy bok nic lewy bok nic dopiero jak polozylam sie na plecach to zaczęła się ruszać a teraz tlucze niemiłosiernie chyba nadrabia za to ze ja obudziłyśmy
Aaaa no i z wyniku badania czystość pochwy wynika ze mam grzybicze zapalenie pochwy i dostalam jakieś globulki dowcipne ... Tylko ze ja sobie nic tam.nigdy nie wpychalam
hajmal
2700 to juz calkiem fajna waga. Powiedz mi co lekarz mowi o tym zastoju w nerce jak to sie dalej leczy? Mloda czeka na tate i bardzi dobrze. Co do tych globulek jakos dasz rade, chociaz do przyjemnosci to nie należy.
Mi Zofia tez kopie zazwyczaj jak leze na plecach. Zostalo mi jeszcze 15 dni, bo srody 20 stego juz nie liczę. Zaczynam sie coraz bardziej stresowac. Chwilami bole mam takie dosc mocne, luteiny zostalo mi jeszcze tylko na kilka dni.
Nikusia, Karolinao jak wasze samopoczucie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi Zofia tez kopie zazwyczaj jak leze na plecach. Zostalo mi jeszcze 15 dni, bo srody 20 stego juz nie liczę. Zaczynam sie coraz bardziej stresowac. Chwilami bole mam takie dosc mocne, luteiny zostalo mi jeszcze tylko na kilka dni.
Nikusia, Karolinao jak wasze samopoczucie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
karolinaao
@oliwcia Waga prawidłowa uważam jak przy końcówce a malutka mniej się rusza bo już miejsca nie ma @hajmal jak ja tez bym chciała mieć już 20 koniec [emoji17]i malutka przy sobie . Ja bez zmian ledwo co dysze zgaga aż podbija na wymioty cały czas , brzuch się spina skurcze .... itp ... 3 dni temu miałam akcje .... dopiero dzisiaj doszłam do siebie . Koleżanka co mieszka podemna ma córcię która urodziła 2 tyg temu ... i 3 dni temu w południe odłożyła malutka do łóżeczka i po 10 min zapiszczal czujnik oddechu niania elektryczna podbiegła do łóżeczka a malutka przestala oddychać zrobiła się sztywna tylko oczka na wierzchu miała .... zaczęła ja reanimować przywróciła oddech i znowu na chwilkę straciła ... przybiegła po mnie i mojego męża... mąż zadzwonił na pogotowie a ja dalej reanimowała malutka ... coś strasznego .... nie rzycze tego nikomu na szczęście jest wszystko dobrze .... gdyby nie ten czujnik oddechu .... masakra ..... dlatego dziewczyny moja rada każde pieniądze są warte tego urządzenia ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
karolinaao
Tak z malutka wszystko dobrze . W szpitalu powiedzieli ze małe dzieci maja bezdech przez sen i może za długo ten bezdech trwał , może być to tez przyczyna refluksu żołądka bądź czkawki . Coś strasznego
Podziel się: