reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@0202oliwcia oj kochana to już końcówka dasz radę [emoji8]a dokładnie za ile dni termin ???? Ja się czuje fatalnie myśle ze za 2 tyg już będzie dzidzia dłużej nie dochodzę jak do 38 . Mam co chwile skurcze . Żebra i łopatka prawa strona masakra . Nie ma szans na żadne wyjście z domu bo rozrywa mi macice ... siedzę i wyje .... powaga . Zawsze się zastanawiałam każdy mówi powodzenia w końcówce do 34 było bajka ale teraz to jest coś strasznego ... ale już w końcu będę zaraz miła swoją pierwsza wymarzona dzidzie . W tamtym tyg miałam baby shower wysyłam zdjęcia
1505167040-aaaaaa.jpeg
1505167053-aaaaaa.jpeg
1505167061-aaaaaa.jpeg
1505167072-aaaaaa.jpeg
1505167108-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@hajmal masz zdolnego męża chciała bym taki przewijak ale nie mam zabardzo miejsca w pokoju:( fajnie ze masz już tylko tydzień do cc @ni_kusia oj ja tez się długo męczyłam z tymi wymiocinami teraz pod koniec tez wróciły polecam gorzka herbatka i wafle ryżowe ratują życie . Ale ile to poświęcenia dla takiej małej istotki [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@karolinaao super pamiątką a ty pięknie wygladasz kwitniesz kochana :)
Mi od dzis do terminu zostało dokladnie 13 dni :o:o8-)

Dzis w nocy doszlam do wniosku ze nic mnie juz w tej ciąży nie zaskoczy i jak sie chciało to teraz trzeba się męczyć .... Obudzilam się z powtórnym bólem gardła śliny nie moge przełknąć w nocy miałam przez to problemy z oddychaniem noi odkaslac nawet nie moge bo az brzuch boli :mad:

Aaaaa no i wczoraj wieczorem zaczął mi odchodzić czop :o:no:

Oooo to już bliziutko jednak będziesz pierwsza [emoji7]. Kochana w ciąży miałam 3 razy ostre zapalenie gardła szybko kup amol i 3 razy dziennie łyżeczka z cukrem nie jest to dobre w smaku ale pomoże . Możesz jeszcze kupić rozpuszczalny paracetamol jak plusz

Karolinao super impreza :) bardzo ladnie wygladasz :)

Oliwcia to w sumie dobra wiadomosc z tym czopem :) tz ze juz nie dlugo.

Bylam na wizycie, mala ma 3100g ale podobno aparat zawyza, troche mala Jas w 37,1 mial 3,5 kg a ja dzis mam 36,5tc
Tak poza tym ma byc wszystko dobrze. W piatek ide na kontrole do szpitala jak by cos sie działo to mnie zostawia do 20 stego. Mi sie to nie bardzo lezec w szpitalu i czekac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju ale rewelacje dziewczyny ☺
Karolina slicznie wygladasz wprost promieniejesz☺ super to baby shower, szkoda ze u nas wciąż tak malo popularne. Mam nadzieje ze super sie bawilas☺

Hajmal super komplecik ci maz zrobil. Zdolniacha☺ Ja mam malo miejsca w sypialni, bede musiala kupic mniejsze lozeczko dostawiane bo zwykle co mam po corce sie nie zmiesci niestety

Oliwcia mi czop odszedl na porodowce dopiero☺ ale super ze juz cos drgnelo. Kamien z serca.

Trzymam za Was kciuki wszystkie moje kochane☺ juz tak niedlugo alez sie ciesze☺

Odnosnie jedzenia to juz widze ze wszystkiego nie moge jesc. Moze to pozniej przejdzie ale moze byc tak ze faktycznie bede musiala niektóre rzeczy z menu wyrzucic.
Dzisiaj sprawdzilam ze corcia zaczla mnie kopac w 18+4, wiec zostały mi dwa tygodnie albo i mniej do pierwszych kopniaczkow. Juz doczekac sie nie mogę kiedy poczuje dzidzie☺ a wy kiedy poczulyscie pierwsze ruchy?

@hajmal ale będziesz miała wygodę [emoji7]. Dziewczynki zawsze są mniejsze tak ze myśle ze jest wszystko na miejscu [emoji178]. @ni_kusia dziękuje [emoji9] myśle ze za pare lat Będzie w Pl już normalna taka impreza , oczywiście ja żadnych zabaw nie robiłam bo już nie miałam na to siły ale fajnie się spotkać z dziewczynami , mamuśkami przed porodem na babskie pogaduchy

reklama
Ponoć z drugim dzidziusiem kopniaczki odczuwalne są szybciej :) ja już nie pamietam ale jakoś 24 tydz na początku miałam jakieś tam bulgotania ale do końca nie wiedziałam co to :ad

Do góry