reklama
karolinaao
Fanka BB :)
0202oliwcia . U mnie w sumie kończył sie 24 tydz a dzisiaj powiedzieli mi u lekarza ze mała jest mniejsza o 2 tyg nie wiem czy to powód do zmartwień czy cos .. Mam nadzieje ze sie to wyrówna kolejny skan za tydzien pozniej w 32 tyg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
0202oliwcia
@hajmal ja mam termin na 25 września niby zobaczymy jak to wyjdzie i uwierz mi mój brzuch wcale nie jest mały a brzuszek mam ładny jeśli Chodzi o ślady po Zastrzykach.
A Ty na kiedy masz termin ???
@karolinaao moja corcia tez jest kapke w tył u nas tydzien powiesz mi jaka ma wagę w jakim dokładnie TC ??? U mnie w 20 TC miała 250 g tylko teraz trochę nadrobila
A Ty na kiedy masz termin ???
@karolinaao moja corcia tez jest kapke w tył u nas tydzien powiesz mi jaka ma wagę w jakim dokładnie TC ??? U mnie w 20 TC miała 250 g tylko teraz trochę nadrobila
karolinaao
@0202oliwcia niestety mieszkam w UK i tu wogle nie podają jaka dziecko ma wagę ale za tydzien ide do Polskiego lekarza tak ze bede wiedziała i wtedy dam znac .
karolinaao
Oni jakos mierzą brzuch i chyba na centymetry to sprawdzają .
0202oliwcia
@karolinaao tak kochana mierzą brzuszek między innymi moja też ma niską wagę ale będzie dobrze trzymam kciuki daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej
karolinaao
@0202oliwcia dziękuje i rownież Powodzonka . Po wizycie za tydzien dam znac jak waga
hajmal
Ja mam teoretycznie 4 pazdziernika, gin mowil ze jesli wytrzymam to mi zrobi cesarke w 38 tc to bedzie gdzies kolo 15 wrzesnia. No chyba ze nie dotrzymam. Na razie na 19 lipca mam skierowanie do szpitala na sterydy. Dwa zastrzyki jeden po drugim w odstepie 24 godzin.
Mala wazy 680 g a to im odpowiada 24,4, lub 24,0 a dzis mam 24,1 wiec chyba ok. U mnie dziewczyny idzie w druga strone sprawa z waga bo przy cukrzycy dzieci sa za duze.
Karolina, Oliwcia nie martwcie sie na tym etapie kazde dziecko przybiera inaczej na wadze.
Nikusia jak samopoczucie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala wazy 680 g a to im odpowiada 24,4, lub 24,0 a dzis mam 24,1 wiec chyba ok. U mnie dziewczyny idzie w druga strone sprawa z waga bo przy cukrzycy dzieci sa za duze.
Karolina, Oliwcia nie martwcie sie na tym etapie kazde dziecko przybiera inaczej na wadze.
Nikusia jak samopoczucie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
reklama
Czesc dziewczny. U mnie puk puk odpukac. Inaczej sie czuje jak przy poprzednich pozytywnych testach. Nie bola tak piersi mocno i nie obrzmialy jeszcze. Czuje tylko trochę podbrzusze i slinotok mam wiekszy nic zwykle plis zadyszka po przejsciu paru krokow. A tak to oki☺ dzis mi mega blada kreska wyszla na tescie z allegro ktory mi ostatni zostal. W srode mam 30dc powtorze test. Jak bedzie ok na 4 lipca chce sie umówić do lekarza☺
Podziel się: