reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
A bete bedziesz robiła czy odpuszczasz ??? Cały czas trzymam kciuki
Odpuszczam betę, to dla mnie za duży stres. Wolę te stan, który jest obecnie.Najwyżej nic z tego nie będzie.... Nawet lutki nie wzięłam bo na dole odpukać czysto, a jakbym ją brała i by pojawiła się "krew" to bym chyba umarła z nerwów, więc nic nie robię...natura zadecyduje... Jakby co zawsze mogę ją zapodać.
Na razie też się nie ekscytuję jakos nie umiem się cieszyć. Będzie bicie serduszka będzie radość...A uspokoję się jak poczuję ruchy....Więc długa droga przede mną ;-)
Kciuki się przydadzą;-)

Tak chyba najlepiej ( wiem ze to okrutne) ale na poczatku sie nie cieszyc. Sama tak robilam i wydaje mi sie ze dzieki temu bylam moze trochę nardziej spokojna. Cieszyc zaczelam sie dopiero nie dawno. Choc stresy sa mega. Przepraszam wiem ze to moze glupie, i nieczule sie wydawac moze ale tak jak mowie to mi troche pomagalo. Byle sie nie nakrecac. Trzymam kciuki za Ciebie mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak chyba najlepiej ( wiem ze to okrutne) ale na poczatku sie nie cieszyc. Sama tak robilam i wydaje mi sie ze dzieki temu bylam moze trochę nardziej spokojna. Cieszyc zaczelam sie dopiero nie dawno. Choc stresy sa mega. Przepraszam wiem ze to moze glupie, i nieczule sie wydawac moze ale tak jak mowie to mi troche pomagalo. Byle sie nie nakrecac. Trzymam kciuki za Ciebie mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To wszystko prawda wiec nie masz za co przepraszać ☺
Dam rade. Cokolwiek sie nie stanie ☺ ciesze sie chwila i to najwazniejsze na ten moment ☺
Dzieki za wsparcie dziewczyny ❤

Zrobilam nowy test i jest ciemniejsza krecha. Mam jeszcze jeden powtorze w czwartek bedzie 1 dzien po terminie @. Czuje sie ok. Poce sie tylko strasznie jak kawalek przejde i lekko boli podbrzusze...

A wy odpoczywajcie jeszcze troszkę wam zostalo☺

reklama
Do góry